Kategoriler
Konut Projeleri

Ankara Erkanlı Monza Residence’ta 159 bin TL’ye!

Erkanlı Şirketler Grubu’nun hayata geçirdiği Ankara Erkanlı Monza Residence projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor
Ankara Erkanlı Monza Residence'ta 159 bin TL'ye!

Erkanlı Monza Residence, Çankaya’ya 10 km mesafedeki İncek Ted Koleji yanındaki 65 dönümlük arazi üzerine ilk etabı 115 daire olan göl manzaralı yüksek standartlı residance inşaa ediyor. İstanbul’un ünlü mimarlarından Bünyamin Derman tarafından tasarlanarak Ankara’nın ihtiyaç duyduğu markalı proje olarak hayata geçiyor.

Projede 1+1’ler 159 bin liradan, 2+1’ler 290 bin liradan, 3+1’ler 290 bin liradan, 4+1 düz katlar 440 bin liradan ve 4+1 dubleks daireler ise 640 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bölgenin en iyi lokasyonunda tasarımı ile ön planda olan Erkanlı Monza Residence, yüksek standartlı yaşamı, ulaşılabilir rakamlarda sunarak sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Erkanlı Monza Residence, mimarisi ile fark yaratacak,  1+1 ve 2+1’ler 3+1 ve 4+1’ lerden oluşuyor. Sosyal tesisleride çok fonksiyonlu yapı olarak tasarlanan Erkanlı Monza Residence’da, sosyal  yaşamda ihtiyaç duyduğunuz geniş teraslar, açık-kapalı havuzlar, cafe-barbekü alanları ve daha bir çok şey bir arada. 

Erkanlı Monza Residence

Erkanlı Monza Residence’ın en önemli özelliği Ankara’nın elektrik enerjini, rüzgar enerjisinden üreten ilk ekolojik binası olması. Aynı zamanda yeşilin ön planda tutulduğu kat bahçeleri ile de  doğa severler için alternatif oluşturması. Erkanlı Monza Residence’ın, enerjisini kendi üreten bina olması ve enerji verimliliği yüksek malzeme kullanımı, aidatı minimum seviyelere indiriyor ve yüksek aidat ödeme dönemi son buluyor. 

Erkanlı Monza Residence

Projede fiyatlar inşaat süresinde etap etap artacak ve yatırımcıya proje bitiminde minimum yüzde 65 kazanç getirecek. Yüksek standartların ulaşılabilir olduğu ve insanlarımızın bunu hak ettiğine inanıyoruz.

Erkanlı Monza Residence

Nitelikli ve özel projelerle adından söz ettiren Erkanlı Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı, Rıza Hüseyin Erkanlı, inşaat yatırımlarının yanı sıra Çevre ve Madencilik sektöründeki yatırımları ile Türkiye’nin önemli ve fark yaratan grupları arasında yer alıyor. 

Erkanlı Şirketler Grubu, yeni projeleri ile atakta. 

Kentsel Dönüşüm’e odaklanan, Erkanlı Şirketler Grubu faaliyetlerini bu yönde hızlandırdı. “Şehir merkezine ve Modern binalara dönüş” sloganı ile hareket eden Erkanlı Şirketler Grubu, yüksek standartları ulaşılabilir hale getiriyor. 

Erkanlı Şirketler Grubu, yeni projeleri ile atakta. Kentsel Dönüşüm’e odaklanan, Erkanlı Şirketler Grubu faaliyetlerini bu yönde hızlandırdı. “Şehir merkezine ve Modern binalara dönüş” sloganı ile hareket eden Erkanlı Şirketler Grubu, yüksek standartları ulaşılabilir satış rakamlarında sunuyor. Nitelikli ve özel projeler ile adından söz ettiren, Erkanlı Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı, Rıza Hüseyin Erkanlı, Ankara İncek’teki, 65 dönümlük arazi üzerine ilk etabı 115 daire olan göl manzaralı yüksek standartlı Erkanlı Monza Residence’nin ardından, İstanbul’da Kentsel Dönüşüm Projeleri ile adından söz ettirecek. 

Erkanlı Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı, Rıza Hüseyin Erkanlı, Kentsel Dönüşüm Projeleri’nin alt yapısında önem teşkil edecek olan değerlendirmeleri de arsa ve kat malikleri ile bizzat görüşmeler yaparak destekliyor. Çevreye duyarlılık, farklılık ve ayrıcalıklı projelerde anılan Erkanlı Şirketler Grubu, kişilerin yaşam kalitesini yüksek tutarak, Erkanlı adı altında marka kentler yaratmayı hedefliyor.  

Erkanlı Şirketler Grubu, kentsel dönüşüm sürecinde belirlenen amaçlara uygun yapı sistemlerinin kullanılması, teknolojik altyapının önemi, kentsel yaşam düzeninin yükseltilmesi, aydın, estetik, konforlu ve güçlü yaşam alanlarının oluşturulması konusunda, proje ve planlama yönetimi ile yapı ve yatırım sektöründeki  gücünü sergiliyor. 

0312 491 62 06

http://www.erkanli.com.tr

Kaynak: http://emlakkulisi.com/ankara-erkanli-monza-residenceta-159-bin-tlye/130692

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.