Kategoriler
Konut Projeleri

Orhanlı Konutları’nda son 3 daire! 62 bin TL’ye!

2+1 ve 3+1 dairelerin tükendiği Orhanlı Konutları Tuzla projesinde son 3 konutun satışı devam ediyor. Bu daireler 62 bin liraya alıcılara sunuluyor
Orhanlı Konutları'nda son 3 daire! 62 bin TL'ye!

Üçgen İnşaat tarafından yapılan Orhanlı Konutları projesi Tuzla’da 28 dönümlük alana kuruluyor. 4 katlı 11 blok halinde yapılan Orhanlı Konutları projesinde 159 adet yaşam alanı bulunuyor. Bu dairelerden sadece 3’ünün satışları devam ediyor. Brüt 54 metrekare olan stüdyo tipindeki son daireler 62 bin TL’ye alıcılarını bekliyor. Projedeki daireler banka kredisine uygun durumda.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 4 dakika, Pendik Marina’ya 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 20 dakika uzaklıkta yükselen Orhanlı Konutları projesinde ev sahiplerinin ihtiyaçlarına cevap verecek her türlü sosyal alan bulunuyor.

Yaşamın bir süredir devam ettiği Orhanlı Konutları projesinde fitness salonu, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, oyun alanları, multi fonksiyonel basketbol ve tenis sahası mevcut durumda. Projede araç sahipleri için yeterli sayıda açık otopark alanı bulunuyor. Tuzla Orhanlı Konutları projesinde merkezi uydu sistemi, intercom sistemi, görüntülü kapı konuşma sistem, hidrofor ve su deposu, jeneratör sistemine yer verildi.

0216 304 00 72

http://www.orhanlikonutlari.com

Sinem ÖZTÜRK

Kaynak: http://emlakkulisi.com/orhanli-konutlarinda-son-3-daire-62-bin-tlye/129704

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.