Kategoriler
Konut Projeleri

Ormanada Evleri’nde yaşam 9 ay sonra başlayacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın İstanbul Zekeriyaköy’deki projesi Ormanada, villa ve Sıra Evler adı verilen bahçe ve çatı dublekslerinde büyük fırsatlar sunuyor
 Ormanada Evleri'nde yaşam 9 ay sonra başlayacak!

Ormanada, İstanbul’un deprem hattından uzak köşelerinden biri olan Zekeriyaköy’de, dört bir yanı orman ve yeşil alanlarla kaplı, doğanın içinde bir hayat sunuyor. Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nin bağlantısı olan Sarıyer- Çayırbaşı tünelinin açılması ile birlikte  yeni alternatif yollar, Ormanada’ya ulaşımı daha da kolaylaştırıyor.   

Ormanada’da yeni bir hayata başlamanın tam Sıra’sı!    

9 ay içinde yaşamın başlayacağı Sıra Evler’de  %1 KDV avantajlı ile %25 peşin, 60 ay vade ve 5 ara ödeme ile satışa çıkan bahçe ve çatı dubleksleri, 5.600 TL’den başlayan ödemeler ile sahiplerini bekliyor.  

ADIM ADIM ORMANADA

220 dönüm arazi: Zekeriyaköy’de “nefes alan” yemyeşil bir ada          

     

188 adet beş farklı tip villa, 85 adet 16 farklı tip sıra ev        

Dört mevsim yeşil bir doğa sunan 44.000 m2’lik yeşil alanda, 2.800 adet çam, meşe, gürgen, süs elması, manolya, ıhlamur, kırmızı yapraklı süs eriği, lale ağacı,defne; 39.000 adet alev çalısı, kartopu, lavanta; 11.000 adet orman sarmaşığı, mum yasemin; 100.000 adet funda çalısı, Cezayir menekşesi yer alıyor. 44 dönümlük yeşil alanın 25 dönümü üzerinde ise yürüyüş ve bisiklet yolları, biri kapanabilir iki adet tenis kortu, basketbol ve çok amaçlı spor sahası, sekiz adet çocuk parkı ile iki adet rekreasyon alanı bulunuyor.         

 

2.500 metrekarelik sosyal yaşam alanı, Adameydan, Adamekan ve Adaçarşı’da keyifli buluşmalar için kafe-restoran, çarşı alanı, açık ve kapalı olmak üzere iki adet yüzme havuzu, pilates-fitness merkezi, sauna, buhar odası ve masaj odalarını bünyesinde barındırıyor.

5 dönüm doğal bostan alanı, sağlıklı ve lezzetli olanı tüketme imkanı sunarken, Ormanada sakinleri, Adabostan’da yetişen 12.000 sebze fidesi, 11.000 meyve fidesi ve 100 meyve ağacının doğal ürünlerini haftanın belirli günlerinde kurulacak pazarda bulabileceker.  

Hürriyet

Kaynak: http://emlakkulisi.com/ormanada-evlerinde-yasam-9-ay-sonra-baslayacak/130161

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.