Kategoriler
Soru Cevap

Seda Emlak Kulisi üzerinden sormuş

Seda: Örnekköy’de inşaatı başlayan evia.com’a gittiniz mi?
Değerlendirebilir misiniz?
Kestane kebap acil cevap 🙂
Lütfen….
(250 deniliyor ama cazip bir indirim de var şimdilik… Yatırım için almayı planlıyorum, yarısından az fazlasını peşin, gerisini bir süre vermeyeceğim)

Serdar Dağıstan: Cazip indirim ne kadar? Konumuna göre fiyatı pek yatirimlik değil. Proje yakışıklı. Çukurda kalması dezavantaj. Postacılar mahallesinde benzer kalitede bitmiş projelerde o fiyatlara ev bulunabilir.

“Seda Emlak Kulisi üzerinden sormuş” için 4 yanıt

Örnekköyde inşaatı devam eden Evia konutlarıyla ilgili bir değerlendirme yapabilir misiniz?
Evia ve çevresindeki konutların ort. fiyatı 250bin civarı, bu fiyat bu bölge için makul bir fiyat mıdır.Ayrıca Evia nın bulundugu parselın dag ve cevreyolu arasına sıkısmıs olması prim yapmasına engel midir.?Bu konularda degerli fikirlerinizi ögrenebilir miyiz

Yakışıklı bir proje. Fiyat o bölge için normal. Mavişehir’e ve Karşıyaka’ya yakınlığı sebebiyle değerlenen bir bölge. Bir projenin prim yapması inşaatın nasıl yapıldığı, alanların profili, projenin tamamlanmasından sonra yönetim şekli ve 2. el pazarının doğru yönlendirilmesi ile mümkün oluyor. Pasta gibi bir arsa ama çevreyolunun altında kalmasını ben de sevmiyorum. Buna rağmen çevresi ve bahçesi ferah bir proje.

Serdar bey in bu işi çok iyi bildiğini zannetmiyorum.

Evia konutlarından bende ev almak istedim ama kısmet olmadı. Fakat benim şu anda izmirde beğendiğim en iyi projelerden birisi. Site çukurdada kalmıyor gayet havadar bir yerde. Çevre yoluna yakın olması en büyük avantajı. Şehrin gürültüsendende uzaktasınız, ulaşım çok rahat.

Lütfen insanları daha doğru yönlendirelim, taraflı yorumlar yapmıyalım. Daha önceki yazılarınızda bir evin çevre yoluna yakın olmasının fiyat avantajı sağlıyacından bahsetmiştiniz. Bunun bir ev için en önemli özelliklerinden olduğunu söylemiştiniz. Evia için bu geçerli değil galiba

Hayırlı günler.

Fuat bey, Evia yakışıklı bir proje, tek dezavantajı çevre yolunun altında kalması. Çevre yoluna yakın ama çıkmak o kadar da kolay değil, di mi? Şehrin gürültüsünden nasıl uzaktasınız anlamadım, önünüzden çevre yolu geçiyor??? Taraflı yorum yaptığımı söylemişsiniz, kimin tarafını tutmuşum yahu? Ayrıca soruyu soran bayana, indirimli fiyatın gayet uygun olduğunu söylemişim. Daha ne? Siz bir sayfa yapın, siz daha doğru yönlendirin inşallah. Memnun değilseniz de okumayın yazdıklarımı, mutlu olun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.