Kategoriler
Konut Projeleri

Asma Bahçeler’de Prestijli Hayat

Doğa harikası bir vadinin yanı başında yükselen ASMA BAHÇELER’in bir yanında Ege uzanırken karşısında da göz alabildiğine orman yükseliyor.
Asma Bahçeler'de Prestijli Hayat

İzmir’in son yıllardaki gözde yerleşim bölgelerinden Narlıdere’yi ilk kez otoparklı, havuzlu, özel güvenlikli, konforlu ve prestijli çok özel sitelerle tanıştıran firmalardan olan Tanyer İnşaat şimdi de konumu, mimarisi ve sosyal olanakları ile çok farklı bir proje olan ASMA BAHÇELER’i hayata geçirmeye başladı.

Doğa harikası bir vadinin yanı başında yükselen ASMA BAHÇELER’in bir yanında Ege uzanırken karşısında da göz alabildiğine orman yükseliyor. Tam ortasında konumlandığı eşsiz manzarayla uyumlu terasları, bahçeleri ve peyzaj alanları ile birlikte ASMA BAHÇELER, bu projeden ev sahibi olacaklara sınırsız bir doğa vadediyor. Alışveriş merkezlerinin, gözde okulların, üniversitelerin ve hastanelerin yakınında yükselen proje, bir yandan İzmir’in tüm güzelliklerini kolayca yaşama fırsatı sunarken diğer yandan da şehrin karmaşasından uzaklaşma olanağı veriyor.

En yeni ve en güvenli yapı teknikleri ile inşa edilen, İzmir’de bugüne kadar hiç görülmedik bir mimariye sahip olan ASMA BAHÇELER’in Dubleks, 3+1, 2+1 ve 1+1 evlerden oluştuğunu belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, projedeki dairelerin hepsinin doğanın nimetlerinden aynı oranda yararlandığını söyledi.

Bugüne değin yüzlerce aileyi “yaşamaktan gurur duydukları evler” ile buluşturan Tanyer İnşaat’ın bu son projesinin de kısa bir süre önce lansmanı yapılmış olmasına rağmen İzmirliler’den büyük ilgi gördüğünü söyleyen Münir Tanyer, Satış Ofisi’nin de en az ASMA BAHÇELER kadar ilgi çektiğini ve bu çok özel proje hakkında ilk ipuçlarını verdiğini kaydetti.

Ödüllü mimarlar Dürrin Süer ve Metin Kılıç tarafından tasarlanan ASMA BAHÇELER Tanıtım ve Satış Ofisi Narlıdere'de, arazi eğimin %50 seviyelerine çıktığı bir alanda, alışılmış çözümlerin dışında farklı bir yaklaşımla hayata geçirildi ve yapının inşaatı 20 gün gibi kısa bir sürede tamamlandı. Minimum hafriyat yaparak yerleştirilen bu geçici yapının doğal topoğrafyada kalıcı bir değişiklik yapmadan yer alması hedeflenirken proje arsasına da teğet geçerek konumlandı. İşlevini tamamlamasının ardından kaldırılması düşünülen Satış Ofisi’nin aynı zamanda ASMA BAHÇELER’in çeşitli detay ve malzemelerinin denendiği bir platform olduğunu söyleyen Münir Tanyer, bu yönüyle yüklenici firmanın yöntemlerini test imkânı sağladığını ve aynı zamanda ziyaretçilere de projeyi ve kullanılacak malzemeleri yerinde deneyimleme imkanı sunduğunu belirtti.

İçinde yer alan işlevlere göre şekillenen Satış Ofisi, 3 benzer kütlenin farklı açılara yönelen tekrarı ile biçim kazanıyor. Yapı, deniz ve vadi manzarasına yönelerek manzarayı iç mekânın önemli bir bileşeni kılarken yapıyı saran ahşap güneş kırıcıların yarattığı ışık oyunları da ziyaretçilere keyifli bir iç mekân deneyimi sunuyor. Böylelikle ziyaretçiler bir mekânın içine girmenin ötesinde, vadinin üzerine çıkmış hissine kapılırken, yapı neredeyse tamamen cam duvarlardan oluşuyor.

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, ilk günden bu yana ziyaretçilerden büyük ilgi gören ASMA BAHÇELER hakında detaylı bilgi almak ve bu çok özel Satış Ofisi’ni ziyaret etmek isteyen tüm İzmirlileri Narlıdere’ye davet etti.

Asma Bahçeler Satış Ofisi
Altınvadi Cad. No: 123 Narlıdere, İzmir
Tel: 232.238 27 57
 

 

Kaynak: http://www.milliyetemlak.com/haber/Asma-Bahcelerde-Prestijli-Hayat/haber.html?haberID=12318

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.