Kategoriler
Konut Projeleri

Bursa Modern spor yapmak isteyenleri davet ediyor!

Bursa’nın en büyük konut projesi Bursa Modern’de yer alan spor tesisleri geniş olanakları ile hizmete sunuluyor. Proje içerisinde yer alan Score Fitness & Spa ile herkes gönlünce spor yapma olanağı buluyor.
 Bursa Modern spor yapmak isteyenleri davet ediyor!

Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, bir yandan hızla genişleyen yerleşik oturma düzeni ile yeni komşularını karşılamanın mutluluğunu ve gururunu yaşarken bir yandan da özellikle Büyük Kulüp içerisinde yer alan Score Fitness & Spa tesisiyle, spor keyfini yaşamak isteyen aileleri ve gençleri buraya davet ediyor. 

Yalı Köşkleri, Asmalı Yalılar, Kemer Residence’lar, Park Konakları, Gök Kuleler, Saraybahçe Konakları ve Kristal Kuleler olmak üzere yedi ayrı yaşam alternatifinin sunulduğu proje, Demirtaş bölgesinde, Bursa kent meydanına 10 dakika mesafede yer alıyor. Ottomanors ve İpek Yolu olmak üzere iki mahalleden oluşan Sinpaş GYO Bursa Modern, bugüne kadar Bursa’da gerçekleştirilmiş en büyük konut projesi özelliğini taşırken 2300 metre koşu ve yürüyüş parkuru, 26 bin metrekare gölet, site içi su ulaşımı, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kompleksi, spor kompleksi (basketbol, voleybol, mini futbol, streetball, tırmanma duvarı, kaykay paten pisti, çocuk oyun alanları) ile sağlıklı bir yaşam üssü, dinlenme ve güneşlenme teraslarıyla herkesten tam not alıyor. 

Kuzeyin Parlayan Yıldızı Bursa Modern, konuttan öte yaşam alanlarıyla diğer projelerden farkını ortaya koymaya devam ederken özellikle Score Fitness & Spa ile alkışları hak ediyor. Çünkü yüzde 30’unun konut, yüzde 70’inin yeşil alan ve sosyal yaşam alanı olarak inşa edilen Sinpaş GYO Bursa Modern bünyesin yer alan Büyük Kulüp içerisindeki Score Fitness & Spa ile herkes gönlünce spor yapma keyfini yaşıyor. 3 katlı, toplam 5.000 metrekarelik olan mimari yapısında; Olimpik ölçülerden büyük, cam tavanlı yüzme havuzunda yaz-kış yüzmenin keyfine varabileceğiniz Score Fitness & Spa ile ideal bir vücuda sahip olabilirsiniz. 

Ebeveynler spor yaparken 2-6 yaş arasındaki çocukların KidsClub bölümünde konusunda uzman ve güler yüzlü eğitmenlerle güzel ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri Score Fitness & Spa’da vakit geçirmek çok eğlenceli. Bursa Modern farkıyla Score’da spor yapmak isteyenleri beklediklerini belirten Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, “Yüzlerce ailenin yaşadığı ve Sinpaş GYO Bursa Modern’de günün yorgunluğunu ve stresini burada spor yaparak atmak için Bursalıları ağırlamak istiyoruz” dedi. 

257 13 63

www.sinpasbursamodern.com  

Kaynak: http://emlakkulisi.com/bursa-modern-spor-yapmak-isteyenleri-davet-ediyor/133457

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.