Kategoriler
Konut Projeleri

Foresta Sarıyer Konutları’nda 220 bin TL’ye!

Yeşilden uzak bir yaşam süren İstanbullular, doğa içinde modern ve konforlu yaşam imkanı sunan, İstanbul içinde tatil keyfi ayrıcalığı yaratan Foresta Sarıyer’e büyük ilgi gösteriyor
Foresta Sarıyer Konutları'nda 220 bin TL'ye!

“Metropol içinde doğal yaşam” sloganıyla Sarıyer’de sağlam zemin üzerinde yükselen ve en ileri yapı teknolojisiyle inşa edilen Foresta Sarıyer, yeşiller içinde, doğal yaşamı tercih eden kesimlerden yoğun ilgi görüyor. Koç Üniversitesi Batı Kampüsü, Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı, Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya plajlarına komşu konumuyla metropol içinde huzurlu bir yaşam sunan Foresta Sarıyer’den konut sahibi olanlar İstanbul içinde yeni biryaşam tarzına adım atıyor. Foresta Sarıyer projesinde ev fiyatları 220 bin lira ile 465 bin lira arasında değişiyor. 

Vakıfbank güvencesiyle en uygun kredi koşulları, düşük faiz ve 120 aya varan vade imkanı tanıyarak Foresta Sarıyer’den konut almak isteyenlere her türlü kolaylığı sağladıklarını belirten Turyapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, Foresta Sarıyer ile İstanbul’da unutulmaya yüz tutmuş doğal ve huzurlu bir yaşamın yeniden hayata döneceğine vurgu yapıyor.

İstanbul’da betona yenilmemiş ve insan eli en az değmiş, en doğal ortamında yer alan Foresta Sarıyer’in yaşam alanı içinde bulunan özel açık yüzme havuzları, güneşlenme alanları, doğal yürüyüş ve koşu parkuru gibi imkanlar günün stresini atma ve spor yapma olanağı sağlıyor.

Doğa ile içiçe konforlu bir yaşam merkezi olan Foresta Sarıyer’de yer alan konutlar Çınar, Sedir, Defne, Ardıç ve Ladin adlarını taşıyor. Daire tiplerinde ise tercih edilen yaşam tarzına göre stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri sunuluyor. Tüm bloklarda çatı dubleksi bulunan Foresta Sarıyer’de geniş ufuklu teras keyfi de yer alıyor. Bununla birlikte, İstanbul ölçeğinde 3. derecede deprem bölgesinde yer alan ve jeolojik açıdan çok sağlam bir zemin üzerinde bulunan Foresta Sarıyer, Turyapı kalitesiyle depreme karşı ‘çifte güvenlik’ avantajı sağlıyor.

Karayolu, demiryolu ve deniz yolu ulaşımı Foresta Sarıyer’e en elverişli konumlarda yer alıyor. Yeni hizmete giren Çayırbaşı Tüneli ile Foresta Sarıyer’in Maslak’a ve Rumeli Feneri’ne olan mesafesi sadece 10 dakika. Metroya, Şehir Hatları’na ve İDO Sarıyer İskelesi’ne ise beş dakika mesafede bulunuyor.

Foresta Sarıyer’in Koç Üniversitesi öğrencileri ve öğretim görevlileri için de son derece avantajlı olduğunu ifade eden Turyapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, ayrıcalıklı bir yaşam merkezi olan Foresta Sarıyer’den kira öder gibi ev sahibi olmanın mümkün olduğunu, bu kolaylığı tercih eden öğrenci ve öğretim görevlilerinin birkaç yıl içinde ev sahibi olabilecekleri gibi tamamlandığında yüzde 100 değerlenecek karlı bir yatırıma imza atacaklarının altını çiziyor.

0212 342 01 50

http://www.foresta.com.tr

Kaynak: http://emlakkulisi.com/foresta-sariyer-konutlarinda-220-bin-tlye/131578

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.