Kategoriler
Konut Projeleri

Metropol İstanbul Sitesi’nde 520 bin liraya 2 oda 1 salon!

Ataşehir’de, İstanbul’un Uluslararası Finans Merkezi sınırları içerisinde yer alan ilk karma proje olan Metropol İstanbul, finansın ve modanın yeni merkezi olmaya hazırlanıyor
 Metropol İstanbul Sitesi'nde 520 bin liraya 2 oda 1 salon!

TOKİ iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile birlikte  Varyap – Gap İnşaat Ortak Girişimi’nin inşa ettiği Metropol İstanbul, 1.500’ün üzerinde bağımsız ünitesi ile Türkiye’nin en büyük karma projelerinden biri olma özelliğine sahip.

100 dönüm arazi üzerinde 750.000 metrekare büyüklüğünde yekpare inşaat alanına sahip Metropol İstanbul projesi üç ayrı gökdelen içinde rezidans, ofisle alışveriş merkezi ve rekreasyon alanlarını birlikte barındırıyor. Türkiye ve İstanbul’u ilk’lerle tanıştıran ve kente yeni bir siluet kazandıracak olan projede yer alan antensiz 250 metre yüksekliğe ulaşan kulesi ise Avrupa’nın en yüksek binalarından biri olma özelliğine sahip.

Projede yer alan 400 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi Metropol Catwalk ile İstanbul, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi gibi yepyeni bir cadde daha kazanıyor. Yaklaşık 160 bin metrekare kapalı alanı ile Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş ve cazibe merkezlerinden birine de sahip olacak Metropol İstanbul Projesi, 17 salonluk İstanbul’un en büyük sinema kompleksini bünyesinde barındırıyor.

44 metrekareden 239 metrekareye kadar değişen ünite seçenekleri bulunan Metropol İstanbul’da mülk sahiplerine eşsiz sosyal imkanlar da sunuluyor. Rezidans yaşantısının olmazsa olmazı hizmetler ve tesislerin yanında, kent yaşamının vazgeçilmez öğeleri de Metropol İstanbul’un içinde yer alıyor. Karma kullanımın ve kent yaşamının entegrasyonu ile eşsizleşen Metropol İstanbul, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları, yeşil alanlar, konferans ve toplantı birimleri, spa ve fitness merkezleri, yaşam ve çalışma alanları, İstanbul’un ilk ve tek alışveriş sokağı, kentsel meydanlar ve buluşma yerleri, sinema, squash, bowling, cafe ve restoranlar, koşu parkuru, çocuk parkları ile en üst düzey yaşam kalitesi sunuyor.

Konut Tipi  ve Home Ofis Tipi

Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1

Projenin B bloğunda stüdyolar 360 bin liradan; 1+1’ler 440 bin liradan; 2+1’ler 520 bin liradan; 3+1’ler 1 milyon 48 bin liradan ve 4+1’ler 1 milyon 580 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

C blok yani ofis bloğunda ise stüdyolar 338 bin liradan; 1+1’ler 533 bin liradan; 2+1’ler 893 bin liradan ve 3+1’ler 1 milyon 193 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje kapsamında yüzde 0,99’luk oranlarla 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 

Metrekare bilgileri

Projede daireler 44 metrekareden başlayarak 239 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor.

Proje Adresi

Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı, Ata Blokları karşısı, Ataşehir İSTANBUL

http://www.metropolistanbul.com/tr-TR/ 

Kaynak: http://emlakkulisi.com/metropol-istanbul-sitesinde-520-bin-liraya-2-oda-1-salon/131902

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.