Kategoriler
Konut Projeleri

Monumento Kartal’da 461 bin liraya residence daireler!

Monumento Kartal projesinde ofislerin fiyatları 270 bin liradan ve residence dairelerin fiyatları ise 461 bin liradan başlangıç gösteriyor
 Monumento Kartal'da 461 bin liraya residence daireler!

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilen karma proje Monumento Kartal, Chapman Taylor ve Türk proje ortağı Movipar Mimarlık’ın yarattığı farklı mimarisi ve sunduğu yaşam stili ile göz kamaştırıyor. Geniş ve ferah cepheleri, yeşil alanları ve hem İzmit Körfezi’ne hem de Adalara bakan geniş perspektifi ile dikkat çeken proje, çağdaş yaşamın tüm imkanlarını da içinde barındırıyor.

Çehresi hızla değişen ve Mütekabiliyet Yasası ile yabancı yatırımcıların da yoğun ilgi göstermeye başladığı Kartal’a değer katmaya hazırlanan proje, Metro, TEM, E5, Sabiha Gökçen Havalimanı, Pendik Marina ve dünyanın en büyük Adalet Sarayı’na yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Güvenilir altyapısı, modern mimarisi ve geniş yaşam alanları ile bölgenin mimari dokusunun geleceğine önemli bir yön vermeyi hedefleyen Monumento Kartal’da 90 adet home ofisin anahtar teslim fiyatları, lansman dönemi boyunca, 270 bin TL ile 469.200 bin TL arasında; 42 adet rezidansın anahtar teslim fiyatı ise 461.000 bin TL ile 702.100 bin TL arasında değişiyor. Proje, Garanti Mortgage desteği ile satışa sunuldu.

 Milliyet

Kaynak: http://emlakkulisi.com/monumento-kartalda-461-bin-liraya-residence-daireler/131056

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.