Kategoriler
Konut Projeleri

Avrupa Atakent Üç Evleri’nde yaşam başladı! 263 bin 700 TL’ye!

6 ay erken teslimle yaşamın başladığı Avrupa Konutları Atakent 3’te dairelerin büyük kısmında taşınmalar tamamlandı. 165 dönümlük peyzaj alanına sahip proje, geniş sosyal yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor.
Avrupa Atakent Üç Evleri'nde yaşam başladı! 263 bin 700 TL'ye!

İnşa ettiği tüm Avrupa Konutları markalı projelerinde tatil köyü konforunda konut konseptini benimseyen Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Atakent 3’te de bu konseptini devam ettirdi. 165 bin metrekarenin peyzaja ayrıldığı proje, markalı konut projeleri arasında geniş sosyal yaşam alanlarıyla öne çıkıyor. Taksim meydanı büyüklüğündeki site meydanı, merkezde konumlandırılan tarihi Kayseri Saat Kulesi’nin bir benzeri ve göl kafe ile özgün bir yaşam alanı oluşturulan proje, ayrıcalıklarıyla Avrupa Konutları’nın kalitesini yansıtıyor.

Atakent’te, 193.500 metrekare arsa üzerinde inşa ettiği Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde daire sahiplerinin büyük kısmı evlerini teslim aldı. Teslim sonrasında site sakinlerine sunduğu hizmetlerle de öne çıkan Avrupa Konutları, konut alıcısına konforlu bir site yaşam oluşturuyor. Projenin bitişiğinde inşa edilen TOKİ Avrupa Konutları İlkokulu ve Ortaokulu da yeni eğitim – öğretim döneminde hizmete girdi. 

Erken teslim geleneğini bozmayarak Avrupa Konutları Atakent 3 projesini de 6 ay erken teslim eden Artaş İnşaat, projedeki hemen teslim son daireleri 263.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Proje alanının %85’inin peyzaja ve bunun 17 bin metrekaresinin sadece suya ayrıldığı Avrupa Konutları Atakent 3’te, su yolları, şelaleler ve yürüyüş parkurları ile site sakinlerine keyifli yaşam alanları sunuyor. Ayrıca projenin yanı başında yer alan 43 bin metrekare büyüklüğündeki koru da projeye değer kazandırıyor.

2.300 dairenin yer aldığı Avrupa Konutları Atakent 3’te, profesyonel spor kulübü, yüzme havuzları, spor sahaları, oyun alanları, göl restoran/kafe ve site meydanı 

bulunuyor. Site sakinlerinin keyifle vakit geçirdiği spor tesisleri arasında; açık ve kapalı yüzme havuzları, futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası, squash, aerobik ve pilates salonları yer alıyor.

Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede, hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler de hızla sahiplerini buluyor. Avrupa Konutları Atakent 3’te her zevke hitap edecek şekilde tasarlanan daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri yer alıyor. Site içine bakan 4+1 dairelerin de satışta olduğu projede, 60 aya kadar %0,92, 120 aya kadar ise %0,94 faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. Projede fiyatlar 263 bin 700 TL’den başlıyor ve 709 bin TL’ye kadar çıkıyor

444 0 380 

 

www.avrupakonutlariatakent3.com

Kaynak: http://emlakkulisi.com/avrupa-atakent-uc-evlerinde-yasam-basladi-263-bin-700-tlye/135504

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.