Kategoriler
Konut Projeleri

Beşiktaş Büyükhanlı Residence’ta 650 bin dolara! Yılsonu teslim!

Büyükhanlı GYO imzası ile hayata geçen Büyükhanlı Residence projesinde güncellenen fiyatlar 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede teslimler bu yılsonu yapılacak
 Beşiktaş Büyükhanlı Residence'ta 650 bin dolara! Yılsonu teslim!

Büyükhanlı Barbaros projesi Büyükhanlı GYO tarafından Beşiktaş’ta hayata geçti. 11 bin metrekarelik alana kurulan Büyükhanlı Barbaros projesi 13 katlı tek blok halinde yükseliyor. İnşaat alanı 45 bin metrekareye ulaşan projede 138 adet daire yer alıyor. Büyükhanlı Residence projesindeki 1+1 dairelerin alanları 108 metrekare ile 116 metrekare arasında değişirken, 2+1 daireler ise 143 metrekare alana sahip.

 Barbaros Büyükhanlı Residence projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 650 bin dolardan başlıyor, projedeki en yüksek konut fiyatı 1 milyon 350 bin dolar olarak belirlendi. Büyükhanlı Barbaros projesinden ev satın almak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar.

Teslimlerin bu yılın sonunda gerçekleşeceği Büyükhanlı Barbaros projesinde spa, fitness salonu, yüzme havuzu gibi aktivite alanları mevcut. Büyükhanlı Barbaros projesi Mimar Barbaros Sağdıç tarafından tasarlandı. Büyükhanlı Barbaros Residence projesi alışveriş caddelerine, hastanelere, okullara, konser salonlarına, fuar merkezlerine 5 dakika mesafede konumlanıyor.

0212 327 94 94

http://www.buyukhanlibarbaros.com/

Gülay ODABAŞI

Kaynak: http://emlakkulisi.com/besiktas-buyukhanli-residenceta-650-bin-dolara-yilsonu-teslim/133775

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.