Kategoriler
Konut Projeleri

Crown Deluxe’te yüzde 15 indirim fırsatı! 153 bin TL’ye!

Babacan Yapı’nın Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Crown Deluxe’te yüzde 15 indirim uygulanıyor. Daire fiyatları 153 bin TL’den başlıyor…
 Crown Deluxe'te yüzde 15 indirim fırsatı! 153 bin TL'ye!

Babacan Yapı, Crown serilerinden biri olan ve Bahçeşehir bölgesinde inşa ettiği CROWN DELUXE’un ikinci etabında yer alan ultra lüks dairelerin satışına başladı.  %15 indirim fırsatı ile satışa sunulan daireler arasında ultra lüks daireler de bulunuyor. Bölgenin en geniş teraslı lüks dairelerin metrekare satış fiyatları ise; 1.850 TL ile 2.400 TL arasında değişiyor. Teraslı dairelerin en önemli özelliği ise adaya 30 dönüm büyüklüğünde yapılması planlanan yapay denize cepheli olacak olması.  Ev sahibi olmak isteyen herkes; ikinci etapta yer alan dairelerde geçerli olacak %15’lik ve % 80’ni tamamlanan birinci etaptaki dairelerde geçerli olacak % 10’luk özel indirimlerden 01-30 Eylül 2012 tarihleri arasında faydalanabilecek.

Crown Deluxe

Bankaların Güvencesi  0 Peşinatlı, 120 Ay Vadeli Satışlar

Babacan Yapı, ev sahibi olmanın zor olmadığını yaptığı indirimlerin yanı sıra uygun ve esnek ödeme şartlarıyla da gösteriyor. Bankalarla yaptığı özel anlaşmalarla alıcının kendi ödeme şartlarını kendilerinin belirlemesine de ayrıca fırsat sunuyor. Banka güvencesi altında 0 peşinat ve 120 aya kadar varan ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmanız artık mümkün…

Crown Delux’te size özel %50 pirim ve ödeme fırsatları

Crown Deluxe’te ev sahibi olmak isteyenlere bir değil birkaç farklı ödeme seçeneği ile yardımcı olunuyor.

İsterseniz;  satış fiyatını “0 peşinat ve 0,69 faiz oranı ile 24 aya” bölerek ödeyebilirsiniz.

İsterseniz; satış fiyatı üzerinden “%25 peşinat ile 24 ay BYF (Babacan Yapı bünyesinde yer alan finans ödeme sistemi ile) 0,69 faiz” ile taksitlendirebilirsiniz.

 İsterseniz;  satış fiyatının  “%25 peşinat kısmını hemen, %75’lik kısmını banka kredisi ve  +%2’lik  İndirim fırsatından” faydalanabilirsiniz.

Babacan Yapı’nın 13 dönüm arazi üzerine çift 2 blok imalatının hızla ilerlediği proje, lokasyon değeri ile yatırımcıları cezbediyor. Projenin bulunduğu adada, Medical Park Hastanesi, birbirinden güzel konserlerin, gösterilerin ve festivallerin hayata geçirildiği Festival Park, 20.000 m2 büyüklüğündeki dev ve çok özel spor kompleksi Club İstanbul, 3 kilometre uzunluğundaki birbirinden popüler restoranlar ve kafelerin yer aldığı meşhur Fransız Sokağı bulunuyor. CROWN DELUXE’un hemen yanı başında yer alan İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan TEM Otoyolu’na, Akbatı AVM’ye, yeni inşa edilecek TED Ankara Koleji ve Özel İsviçre Hastanesi’ne ulaşım ise sadece 2 dakika.

Her yere 100 adım…

Farklı, sıcak ve doğal peyzaj mimarisi ile de dikkat çeken CROWN DELUXE’te birçok önemli markanın yer almak için görüşmelerini sürdürdüğü 44 ticari ünite de bulunuyor. Birçok ayrıcalığı bünyesinde barındıran CROWN DELUXE, ulaşım ve sosyal olanaklara 100 adım mesafede konumlandırılmasıyla, standart konut anlayışından uzak, yüksek tavan, geniş m2 ve geniş teras yapılandırılmasıyla, residence hizmetlerinde maximum kalite servisi sunuyor.

153 Bin Liradan Başlayan Fiyatlarla

Estetik mimari tasarımı ferah iç mekânlarla buluşturan CROWN DELUXE, strain gain sistemiyle zemin güçlendirme çalışmalarının en yüksek seviyede yapıldığı, imalatında c-40sınıfı betonun kullanıldığı yapıda daire içlerinde, ahşap lamine parke, tekstil bazlı ithal duvar kâğıdı, akrilik tezgâhlar ile birinci sınıf ince işçilik ve malzeme kullanılıyor. Daire planlamalarında, net tavan yüksekliğinin 2.96 olduğu ve geniş teras alanlarına yer verilen projede, 35 m2’den 50 m2  uzanan geniş teras alanları bulunuyor.

Hemen tapu teslimatının yapıldığı CROWN DELUXE ‘te %15 indirimli fiyatlar:

83 m2, 1+1 private suit’ler 153 Bin TL’den

114 m2, 2+1 new family suit’ler 208. Bin TL’den 

180 m2 3+1 comfort suit’ler 318 Bin TL’den başlıyor.

 

Teraslı lüks dairelerini metrekare satış fiyatları ise; 1.850 TL ile 2.400 TL arasında değişiyor.

Akbatı AVM yanı Atatürk Bulvarı Esenkent Mevkii No:5 Bahçesehir / Istanbul

Tel: 444 24 20

Kaynak: http://emlakkulisi.com/crown-deluxete-yuzde-15-indirim-firsati-153-bin-tlye/134357

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.