Kategoriler
Konut Projeleri

Dap Yapı projelerinde kampanya! 50 ay 0 faiz!

DAP YAPI, Maltepe’de, E-5’e sıfır noktasında konumlanan konsept projeleri için yılın son fırsatını sunuyor. Daireler, 179 bin TL’den başlayan fiyatlarla 50 ay vade, 0 faiz imkânı ve sabit ödeme avantajıyla satışa çıkarılıyor…

 Dap Yapı projelerinde kampanya! 50 ay 0 faiz!

Tango ve Dalga Kule’nin, Kadıköy ve Bağdat Caddesi’nin canlılığından pay alan lokasyonları, çevrede bulunan Adalet Sarayı, üniversite, Yüksek İstinaf Mahkemesi ve Maltepe Hastanesi’nin yoğun ziyaretçi trafiğiyle hareketleniyor. Doyumsuz Adalar manzaralı projelerin önünde, Fener’den başlayıp Tuzla’ya kadar devam eden Türkiye’nin en uzun sahil bandı uzanıyor.

Rezidans hizmetleri

Kalite ve hizmet açısından beş yıldızlı otellerin konforuna sahip olan projeler, sağlıktan eğlenceye, alışverişten spora her türlü kompleksi bünyesinde barındırarak sıcak ev ortamı sunuyor. Tüm rezidans hizmetlerinin eksiksiz uygulanacağı projede hayatı kolaylaştıracak çeşitli imkanlar lobiye adım atıldığı andan itibaren başlıyor. Resepsiyon, çağrı merkezi, danışmanlık, kat hizmeti, temizlik, bakım-onarım gibi konular uzman bir ekibin kontrolünde yürütülüyor. 

Kurumsal yönetim sistemiyle işletilecek

Tango ve Dalga Kule, kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilen daireler profesyonel bir yönetim sistemiyle işletiliyor. Daire sahipleri dilerlerse mevcut ve yeni yapılacak otellere ilaveten kendi yerlerini rezidans olarak kiralayarak ekstra gelir elde edebiliyorlar. 

Projelerin hemen yanında bulunan Dap Royal Center bünyesindeki DAP Club ortak kullanıma açılıyor. Site sakinleri aynı parsel içinde bulunan sosyal tesislerden faydalanabiliyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, cafe, restoran, Türk Hamamı, sauna, fitness, yoga ve plates salonu gibi sosyal donatılar eksiksiz bir görünüm arz ederken, teraslardaki gökyüzü manzaralı jakuziler, keyfi zirveye taşıyor.

Dans eden mimari

Dans eden kadın ve erkek figüründen yola çıkılarak tasarlanan TANGO KULE’de iç içe geçerek kenetlenen bina tasarımı, dış cephede camların renk oyunuyla beslenerek smokin giymiş bir erkek ve dore elbiseli kadın figürüne dönüşüyor. 129 adet stüdyo/single ve 63 adet suit olmak üzere toplam 192 adet rezidans dairenin yer aldığı 21 katlı proje Nisan 2012’de satışa çıktı ve yüzde 70’i satıldı.

Deniz dalgasından esinlenen kuleler

Dünyada ve ülkemizde ilk defa kullanılan bir mimariyle, deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan DALGA KULE 22’şer katlı 2 kuleden oluşuyor. 369 adet Single (stüdyo), Suit (1+1) ve Grand Suit (2+1) rezidans dairenin yer aldığı proje, E-5’e 600 metre, sahil yoluna 800 metre mesafede konumlanıyor. Eylül 2011’den bu yana satışta olan projenin yüzde 82’si satıldı.

Tango ve Dalga Kule’nin dükkanları da satışa çıkıyor

Projelerin ulaşım ve lokasyon avantajı, ticari birimlerini de cazip hale getiriyor. Sadece projelerde yaşayanların değil bölgenin günlük ihtiyaçlarını da karşılayacak şekilde yapılandırılan butik çarşılarda yer alacak üniteler market, kuru temizleme, fast food, kuaför, kırtasiye ve ATM gibi çeşitlilik arz ediyor. 

Seçkin müşteri kitlesi

DAP YAPI projelerinde, eğitim seviyesi, modern şehir yaşamına kültürel ve sosyal yönden uyum konusunda belirli bir nitelik ve denge gözetilerek gerçekleştirilen satışlar, site hayatı ve komşuluk ilişkileri açısından sosyal bir ahenk ve kalite garantisi veriyor. Projeler, yüksek kira getirisi hedefleyenler, işi gereği sık seyahat edenler, yeni evli çiftler, genç işadamları, avukatlar ve bölgede bulunan özel üniversitelerde okuyan öğrenciler tarafından tercih ediliyor.

Yabancının yatırımcının takibinde

Anadolu yakasının hızla değişen ve dönüşen yeni merkezi Maltepe’de sıra dışı mimarileriyle dikkat çeken Tango ve Dalga Kule, başta Arap ülkeleri olmak üzere pek çok Ortadoğulu ve Avrupalı yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Cafe, restoran, Türk Hamamı, sauna, fitness, yoga ve plates salonu gibi sosyal donatılara sahip olan ve kurumsal yönetim sistemiyle işletilen projeler, Azeriler, Kazaklar, Körfez ve Arap ülkelerinin vatandaşlarından yoğun ilgi görüyor. Mütekabiliyet engelinin kalkmasıyla yabancı alıcı ve yatırımcıların artacağı düşünülüyor.

Cazip fiyatlarla alın

Adalar ve denizi yaşarken, yüksek gelirle kiraya verirken, değeri sürekli artan projelere yatırım yapmak için DAP’ın sonbahar kampanyasını kaçırmayın.

EK:

DAP YAPI’dan yeni proje 

Konut sektöründe yeniliklerin öncüsü DAP YAPI, uzun süredir beklenen gelişmeyi hayata geçirmek üzere Avrupa Yakası’na yöneldi. Değişik mimarileriyle dikkat çeken projelerinin en yenisi için Çağlayan’ı seçti. İş dünyasına yönelik tüm fonksiyonları eksiksiz şekilde bünyesinde toplayan DZO’nun lansman öncesi ön satışları başladı

Kaynak: http://emlakkulisi.com/dap-yapi-projelerinde-kampanya-50-ay-0-faiz/134668

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.