Kategoriler
Konut Projeleri

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada’yı hayata geçiriyor!

Denge Yapı, Sancaktepe’deki ikinci projesi Mahal Sancaktepe Ada’yı 10 bin 454 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriyor.
Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada’yı hayata geçiriyor!

İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe’de 10 bin 454 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Mahal Sancaktepe Ada 12 katlı 3 bloktan ve toplam 144 daireden oluşuyor. Mahal Sancaktepe Ada’da 2+1 daireler 147.000 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ayrıca Denge Yapı sadece lansman dönemine özel olarak konut alıcısına 30 Eylül’e kadar yüzde 10 da indirim uyguluyor. 

Temmuz ayında satışa sunduğu Mahal Sancaktepe projesinin büyük ilgi görmesi üzerine Mahal Sancaktepe Ada’nın da yapımına başladıklarını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Bir ay gibi kısa bir zamanda Mahal Sancaktepe’nin yüzde 25’ini sattık. Mahal Sancaktepe’ye gösterilen ilginin Mahal Sancaktepe Ada’da da devam edeceğini düşünüyoruz” dedi. Mahal Sancaktepe Ada’da da üç tip 2+1 ve bir tip 3+1 olmak üzere toplam dört farklı tipte daire bulunduğunu belirten Bayram, “Projede yer alan 78 metrekare ile 107 metrekare arasında değişen 2+1 daireler 147.000 liradan ve 124 metrekare olan 3+1 dairelerse 230.000 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin yüzde 85’ini açık alanlara ayırdık” diye konuştu. Satış kampanyası hakkında da bilgi veren Abdullah Bayram, lansman dönemine özel olarak konut alıcısına 30 Eylül’e kadar yüzde 10 indirim uyguladıklarını anlattı. Bunun yanı sıra üç farklı ödeme alternatifi sunduklarını dile getiren Bayram şöyle devam etti: 

“Bunlardan ilkinde isteyen müşterimiz daire bedelinin yüzde 25’ini peşinat olarak ödeyip kalan yüzde 75 tutarı banka kredisi ile 120 aya kadar ödeyebilecek. İkinci kampanyamızda daire bedelinin yüzde 25’ini peşinat olarak ödeyen müşterimize sonrasında 6 ayda bir dört adet ara ödeme imkanı sunuyoruz. Konut alıcısının daire bedelinin yüzde 60’ını banka kredisi ile ödüyor. Üçüncü ve son kampanyamızı ise müşterimiz sadece daire bedelinin yüzde 15’ini peşinat olarak ödeyecek ve 8 ayda bir toplamda iki adet yüzde 5 ödeme yaparak peşinatını taksitlendirmiş olacak.” 

Kaynak: http://emlakkulisi.com/denge-yapi-mahal-sancaktepe-adayi-hayata-geciriyor/134561

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.