Kategoriler
Konut Projeleri

Ege Yapı’dan Kartal’da yeni proje!

Ege Yapı’nın Kartal’da hayata geçireceği yeni projesi için ön talep toplama süreci başladı
 Ege Yapı'dan Kartal'da yeni proje!

EgeYapı Group, İstanbul’un yükselen ilçelerinden Kartal’da inşa edeceği 232 konuttan oluşan yeni projesi için ön talep toplamaya başlıyor. Yaklaşık 42 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek proje, rezidans yatırımcılarına tam konfor sağlarken iş dünyasının çözüm ortağı olacak.

EgeYapı Group, İstanbul’un değerine değer katan ilçesi Kartal’daki yeni projesi için 14 Eylül 2012 tarihi itibariyle ön talep toplamaya başlıyor. Yaklaşık 42 bin metrekare alan üzerine iki farklı blok halinde inşa edilecek yeni projede 200’ü rezidans ve 32’si home – ofis olmak üzere toplam 232 konut yer alıyor. 

Rezidanslar, ihtiyaç duyulabilecek bütün detayları bünyesinde barındırarak yatırımcılarına tam konfor sunarken ofisler, teknolojik alt yapısı ile iş dünyasının çözüm ortağı oluyor. Yaklaşık 850 metrekare sosyal tesis alanının yer alacağı projede 235 araçlık bir otopark inşa edilecek.

Ulaşım açısından büyük avantajlar sunuyor

Ulaşım açısından D-100 Karayolu ve Kartal – Kadıköy Metro Hattı’na çok yakın olan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na da olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. 

Kaynak: http://emlakkulisi.com/ege-yapidan-kartalda-yeni-proje/134848

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.