Kategoriler
Konut Projeleri

Nurol Tower lansmanı 20 Eylül’de ! Metrekaresi 5 bin dolara!

Nurol Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin yeni projesi Nurol Tower Ev Ofis Ev projesinde lansman öncesi yüzde 5 indirimli satışlar devam ediyor…
 Nurol Tower lansmanı 20 Eylül'de ! Metrekaresi 5 bin dolara!

NUrol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 4 metre tavan yüksekliğiyle büyüklükleri 74 metrekare ilâ 190 metrekare arasında değişen 30 katlı tek kule olarak Çağlayan’da konumlandırılan Nurol Tower projesinde satışlar lansman öncesine özel indirimli fiyatlarla devam ediyor. 

Lansmanının önümüzdeki Eylül ayında yapılmasının beklendiği Çağlayan Nurol Tower projesinde 2 katlı bir de çarşı yer alıyor. Konutolarak hayata geçirilen proje kapsamında 30 katlı kule binası göz dolduruyor. Projede eski Yıldız Teknik Üniversitesi arsasında yükseliyor.

Projenin özellikleri;

-Özel yemek odaları

-Concierge hizmetleri

-Toplantı salonları

-Şık restoranlar

-Cafeler

Projede metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor ve 7 bin 500 dolara kadar yükseliyor. Projede yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Musa Aykaç, Satış ve Pazarlama’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Ensari ve Finans’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Ozman’ın katılımıyla 20 Eylül 2012’de düzenlenecek bir toplantı yapılacak. Toplantı saat 9.30’da Nurol Plaza’da yapılacaktır.

Yeni Yol Cad. İzzet Paşa Mh. No:3 Mecidiyeköy, Şişli – İstanbul

www.nuroltower.com.tr

444 6496 (444 NGYO)

Yağmur Başak KARA

Kaynak: http://emlakkulisi.com/nurol-tower-tanitim-toplantisi-metrekaresi-5-bin-dolara/132259

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.