Kategoriler
Konut Projeleri

Sarphanfinanspark’ta 790 bin TL’ye 2+1 rezidans!

İstanbul FinansMerkezi’nin hızkazanması, SarphanFinansPark’ta yerini alan iş çevrelerine azami düzeyde kazanç sağlıyor…
 Sarphanfinanspark'ta 790 bin TL'ye 2+1 rezidans!

Türkiye’ninyenifinansmerkeziolaraktasarlananvehızlaprojelendirilen İstanbul FinansMerkezi’ninAtaşehir’dekurulacakolması, bölgedefaaliyetgösterenmarkalıkonutüreticilerininhayatageçirdiğiişveyaşammerkezlerininyoğunilgigörmesiylesonuçlanıyor. İstanbul’un en karlıbölgesikonumunayükselenAtaşehir’denofisya da konutalanlarazamikazançeldeederekçokkısabirzamandilimindeyüzde 100’ü aşkınkarageçmişbulunuyorlar.

AlıcılarınabüyükkazançsağlayanmerkezlerinbaşındaiseSarphanFinans Parkgeliyor.İstanbul FinansMerkezi’nin tam kalbindeyeralmasınınavantajıylahenüztamamlanmadansahiplerineyüzde 100’ün üstündekazançsağlayanSarphanFinans Park, kazançgetirisinde de rekorakoşuyor.Satışlarınyüzde 80’inin tamamlandığıSarphanFinansPark’tayeralmakiçinTürkiye’ninvedünyanınöndegelenkuruluşlarıbirbirleriyleyarışıyorvebuyarıştankazançlıçıkıyorlar.SarpGroup’unSarphanFinansPark’ısatışasunduğutarihgözönünealındığındaisealıcıların net kazancınınbirkaçkatınaçıktığıgörülüyor.  

Daimakazandıracak

Toplam 13 kattanoluşan SarphanFinans Park Ofis‘te 4 katotopark, lobi, resepsiyon, her türlüteknikdonanımasahipofisler, süshavuzu, önveyancephelerebakanofislerdeteraslarvekatbahçeleri, panoramikasansörler, merkeziısıtmavesoğutma, gelişmişsesveısıyalıtımıbulunuyor. Kat bahçelerineaçılanofiskatlarınınferahbirişortamıyarattığı, toplam 123 ofistenoluşanSarphanFinans Park Ofis, işveekonomidünyasının tam kalbindeolmanınavantajlarınıberaberindegetiriyor, şirketlerindeğerinedeğerkatmayıhedefliyor.  

İstanbul’daolası en şiddetlidepremiçinsimülasyontestinetabitutulan, beklenmedikşiddetlibirfırtınaya da yangıniçin de simülasyonuygulamalarıyapılanvetestleribaşarıylageçenSarphanFinans Park, işçevrelerine ultra lükskonforunyanısıraİstanbul’unen güvenilir, en sağlamofisalanlarınısunarak da farkyaratıyor. 

Yaşamkonforunuzirveyetaşıyor

54 katlımimarlıkharikasıSarphanFinans Park Residence’taiseher türlürezidanshizmeti, Türkiyevedünyanınöndegelenmarkalarınınyeralacağıalışverişmerkezi, şıksosyalmekanlar, yeşilpeyzaj, kapalıveaçıkhavuz, sporkompleksi, fitness salonu, çocukkulübü, çocukoyunalanları, 10 katlıotopark, bodrumkatlarında her daireiçindepoalanı, merkeziısıtmavesoğutma, gelişmişsesveısıyalıtımı, yangınyönetmeliğineuygun sprinkler yangınsöndürmesistemi, dairedendaireyevedairelerilemağazalararasındakapalıdevreiletişimgibihayatıkolaylaştıranbirçoközelimkanbulunuyor. 

SarphanFinans Park Residence’ın her türlüihtiyacacevapveren, incebirzevkletasarlanmışstüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 ferahvegenişdairelerinde en küçükayrıntısınakadareksiksizbirkonforsunuluyor. Toplam 340 konutunyeraldığıSarphanFinans Park Residence’takonutalanlarıstüdyodairelerde 40 m2, 1+1 dairelerde 62-65  m2, 2+1 dairelerde 98-140 m2, 3+1 dairelerdeise 118-173 m2 arasındadeğişiyor.

Dünyanın 1 numarası

2011 AvrupaGayrimenkulÖdülleri Karma KullanımKategorisi’nde”BeşYıldızlıAvrupa’nın En PrestijliProjesi”, 2011 AralıkayındaiseKıtalararasıGayrimenkulÖdülleri Karma KullanımMimarisifinalindedünyanınbirnumaralıgayrimenkulprojesiilanedilenSarphanFinans Park, İstanbul FinansMerkezi’ndestandartlarızirveyetaşıyanbeşyıldızlıyaşamveişmerkeziolarakişçevreleribaştaolmaküzeremerkezdeyeralmakisteyenlereavantajüstüneavantajsunuyor.

Projede yer alan rezidanslardan 2+1’ler, 790 bin lira ilâ 900 bin lira arasında ve 3+1’ler ise 890 bin lira ilâ 1 milyon 430 bin lira arasında değişen fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

444 4 733

www.sarphanfinanspark.com.tr

Kaynak: http://emlakkulisi.com/sarphanfinansparkta-790-bin-tlye-21-rezidans/133994

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.