Kategoriler
Konut Projeleri

Sur Yapı Corridor Güneşli’de yüzde 10 indirimle! 161 bin TL’ye!

Sur Yapı Corridor projesinde lansmana özel yüzde 10 indirimli fiyatlar devam ediyor. Projede fiyatlar 161 bin TL’den başlıyor…
 Sur Yapı Corridor Güneşli'de yüzde 10 indirimle! 161 bin TL'ye!

GÜNEŞLİ CORRİDOR’UN HAVADAN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Sur Yapı tarafından Güneşli’de inşa edilen “Corridor”, modern ve kaliteli mimarisi ve Bağcılar bölgesinin gelişimine kattığı değerle büyük ilgi görüyor. Sur Yapı, “Corridor” projesinde Stüdyo’dan 4+1’e kadar zengin daire tipi seçeneği ve cadde mağazaları konseptinde projelendirilen çarşısı, cafe, restoran ve sosyal yaşam alanları ile bölgenin yaşam senaryosunu değiştirecek bir projeye imza atıyor.  

Lansmana özel yüzde 10 indirimle satışların devam ettiği Güneşli Corridor projesinde fiyatlar 161 bin TL ile 1 milyon 148 bin TL arasında değişiyor. 

Tamamı peşin ödemelerde % 10 + %10 indirim fırsatı veya % 40 peşinat ile 36 ay vade farksız veya  % 25 peşin 60 ay 0,65 vade farkı ödeme seçenekleri ile lansmana çıkan Corridor konumu ve cadde mağazaları konseptinde projelendirilen çarşısıyla dikkat çekiyor.

Sur Yapı Corridor “ İçinden Hayat Geçer’’ sloganıyla yükseliyor…

Geliştirdiği modern ve kaliteli mimari projeleri ile konut sektörüne yenilik getiren Sur Yapı tarafından inşa edilen “Corridor” projesi Güneşli’de ‘’İçinden Hayat Geçer’’ sloganıyla yükseliyor. Sur Yapı mimari grubu tarafından tasarlanan Corridor, yerleşimi çok eski dönemlere dayanan ve tarihi Avrupa-Asya İpekyolu güzergâhında bulunan Güneşli’de, yoğun ulaşım aksıyla dikkat çeken Yalçın Koreş ve Mimar Sinan caddelerini farklı, modern ve yaşam değeri katan bir cadde planlaması ile de birbirine bağlıyor. Projenin bu iki önemli arteri birleştiren konumu, gelişen bölgenin yaya trafiğini de keyifli bir biçimde düzenliyor ve kolaylaştırıyor. 

Barındırdığı konut ve ticari işlevi ile çevre gelişimine katkı sağlayacak olan Corridor, 78 bin m² inşaat alanı ve 270 milyon TL yatırım değerine sahip. Proje, 7 blokta 505 konut ve cadde mağazaları konseptinde projelendirilen ticaret alanıyla yoğun talep görüyor.   

Değişik blok yapılarıyla zengin daire seçenekleri

İleride bölgede geliştirilecek projeler için örnek teşkil eden Sur Yapı Corridor ‘da, değişik blok yapılarında 42m² stüdyo daireden 4+1 337 m²’ye kadar zengin daire seçenekleri bulunuyor. Projede yaşam 2014 yılında başlayacak. 

Sessiz ve güvenli bir iç bahçe yaşamı

İç avlunun kesintisiz ve güvenli yaya dolaşım alanı haline getirildiği bu özel projede, araç yolları bina giriş cephelerine ulaşacak şekilde düzenlendi. Böylece site sakinlerinin sessiz ve güvenli bir iç bahçe yaşamına kavuşmaları sağlanıyor. Çoğunlukla yer altında çözümlenen otopark alanı binalarla direkt olarak irtibatlandırılıyor. 

Sosyal tesisler renkli bir yaşam alanı sunuyor

İki kata yayılan 1300 m² alana sahip sosyal tesisler spordan, yüzmeye, çocuklar için güvenli bir oyun alanından dinlenmeye kadar, konut sakinlerine renkli bir sosyal yaşam sunuyor. Açık ve kapalı havuz, çocuk yüzme havuzu, dinlenme ve güneşlenme alanları, kafeterya, TV dinlenme odası, fitness, stüdyo, soyunma odaları, duşlar, sauna, gibi mekânlardan oluşan sosyal tesislerde konfor ve güvenlik için her türlü ayrıntı özenle hazırlandı.

Alışveriş Merkezi semte nefes aldıracak 

Ticaret Merkezi katı, herkesin kullanımına açık bir alan olarak hem iki cadde arasında bağlantı oluşturuyor hem de merkezinden geçen geniş yaya aksı ile ilgili caddelerdeki yaya trafiğini keyifli bir şekilde biçimlendiriyor. Bu alan aynı zamanda semtin nefes alacağı bölge olarak semt sakinlerine hizmet etmek üzere kurgulandı. Ticaret Merkezi, Yalçın Koreş ve Mimar Sinan caddelerini zemin kat seviyesinde birbirine bağlıyor. Seçkin mağaza ve dükkânların yer alacağı alışveriş merkezi caddesinde mağazalar karşılıklı düzenlenerek, kolay ve keyifli bir alışveriş geçişi sağlanıyor.

Gelişen bölgenin en iyi lokasyonunda yer alıyor

Projenin en önemli özelliği İstanbul’un yoğun ulaşım akslarından E-5 Otoyolu ve TEM Otoyolu’nu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Atatürk Havalimanı’na çok yakın olmasıdır. Benzer şekilde son beş yıl içerisinde yapılan alışveriş merkezi projeleri, gelişen bölgenin cazibesini arttırıyor. İnşası devam eden M3 Kirazlı-Aksaray  (M1 üzerinden) ve M5 Kirazlı-Başakşehir Metro hatlarının kesişim noktası olan Kirazlı istasyonuna 1,5 km mesafede olan Corridor ’da, bu duraktan M3 Kirazlı-Aksaray hattı ile aynı zamanda T1 Bağcılar-Kabataş tramvay hattına bir durakla ulaşılabiliyor.   

Doğal aydınlatma ve ısınmadan maksimum fayda

Mimarisi ve sosyal yaşam için sunduğu ayrıcalıklarla kısa sürede yoğun talep alan projede, binaların kuzeybatı-güneydoğu doğrultusunda yönlendirilerek, birbirleri üzerindeki gölgeleri minimum olacak şekilde kurgulanması sebebiyle pasif doğal aydınlatma ve ısınmadan maksimum düzeyde fayda sağlanıyor.

Satış Ofisi

Adres: Bağlar Mah. Yalçın Koreş Cad. No: 14 Güneşli / İSTANBUL – TÜRKİYE 

Telefon: +90 212 651 16 63 (pbx)

Fax: +90 212 651 16 73 

http://www.suryapicorridor.com.tr/ 

Kaynak: http://emlakkulisi.com/sur-yapi-corridor-guneslide-yuzde-10-indirimle-161-bin-tlye/134722

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.