Kategoriler
Konut Projeleri

Flex Kurtköy’de 108 bin 900 TL! 1 yıl kira ve aidat garantisi!

Dumankaya Flex Kurtköy’de fiyatlar 108 bin 900 liradan başlıyor. 1 yıl boyunca 1.900 liraya varan kira garantisi ve 1 yıllık aidat garantisi sunuluyor…
Flex Kurtköy'de 108 bin 900 TL! 1 yıl kira ve aidat garantisi!

5 Ekim 2012, İstanbul –  Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın Kurtköy’ün tam merkezinde yer alan ve bölgedeki ticari hareketlilik göz önüne alınarak home office konseptinde geliştirdiği Dumankaya Kurtköy Flex’te birçok özel avantaj bir arada bulunuyor. 31 Ağustos 2013’te teslim edilecek olan projeden Dumankaya Garanti Modeli ile daire sahibi olmak isteyenlere 1+1 ve dairelerde 1 yıl boyunca 1.900 TL’ye varan kira garantisi ve 1 yıllık aidat garantisi fırsatı sunuluyor. Kampanyada ayrıca, stüdyo ve 2+1 daireler için sunulan kira garantisi fırsatıyla, Dumankaya Flex’ten ev almanın ayrıcalığı artıyor. 

 Flex Kurtköy

Flex Kurtköy’de Peşinat Teslimatta

Kampanya dâhilinde, peşin ya da konut kredili satışlarda %10 indirim imkânının yanı sıra taksitlere hemen başlandığında peşinatı teslimatta ödeme seçenekleri bulunuyor.  Doğal kaynakları koruyan, enerji tüketiminde maksimum tasarruf sağlayan ekolojik bir iş ve yaşam merkezi olarak tasarlanan Dumankaya Kurtköy Flex’te 5 ayrı blokta toplam 376 adet home office yer alıyor. Dumankaya Flex Kurtköy, peşin veya konut kredili satışlarda 40 m2’lik stüdyo dairelerde 108.900 TL, 61 m2’lik 1+1’lerde 159.300 TL,  90 m2’lik 2+1’lerde ise 228.600 TL olarak belirlenen fiyatlarıyla hem yatırım hem de oturum için cazip seçenekler sunuyor.

 Flex Kurtköy

Kurtköy’ün Tam Kalbinde Bir Yaşam

Flex Kurtköy, İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi Kurtköy’ün tam kalbinde yükseliyor. Flex’in çevresinde pek çok önemli tesis, ticari merkez ve ulaşım noktası bulunuyor. Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, alışveriş merkezleri, uluslararası ve ulusal firmaların genel merkezleri, beş yıldızlı oteller,  fuar ve kongre merkezleri, İstanbul Park yarış pisti, Teknopark, seçkin eğitim kampüsleri, TEM ve E-5 otoyolları, Pendik deniz otobüsü iskelesi, yat limanı ve inşa edilmekte olan metro ve raylı sistem, projenin bulunduğu lokasyonda yer alıyor.

Tüm bu merkezlere olan yakınlığı ile Kurtköy’ün tam kalbinde yer alan Dumankaya Flex’te zengin bir sosyal yaşam doğuyor. Çatıdaki yüzme havuzu, flexible roof ve executive lounge gibi özel birçok alanın bulunduğu Dumankaya Flex’te, lobi hizmetleri, fitness salonu, çocuk oyun alanı, alışveriş birimleri, kademeli yansıma havuzları, teras bahçeleri, yürüyüş ve koşu parkurları, açık ve kapalı otopark ile 24 saat güvenlik hizmetleri projenin diğer önemli sosyal donatı alanlarını oluşturuyor.

0216 315 95 98 

www.flexkurtkoydumankaya.com

Kaynak: http://www.emlakkulisi.com/flex-kurtkoyde-108-bin-900-tl-1-yil-kira-ve-aidat-garantisi/137066

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.