Kategoriler
Soru Cevap

Beyhan Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Beyhan: Merhaba Serdar Bey,
Bir süredir Yeşilova’da devam eden dört farklı konut projesi ile ilgileniyorum; MyVia, Plaza Nova, Goldiva ve Kent Bornova. Sonunda Plaza Nova’dan 2+1 daire almaya karar verdim ama kafama takılan bir kaç nokta var, yanıtlarsanız çok mutlu olurum.
1) 85 metrekare 2+1 daire için 245 .000 istiyorlar, fiyat normal midir? Bu bölgedeki evlerin kiralanma yada satılma potansiyellerini nasıl görüyorsunuz?
2) Bu dört proje içinde sizce hangisi iyidir?
3) Plaza Nova’da bir katta iki adet 2+1 ve üç adet 1+1 daire mevcut. Bu konulardan çok fazla anlamadığım için belki saçma bir soru olacak ama şunu merak ettim; her kattaki 1+1 daire işyeri olarak kiraya verilebilir mi yoksa işyeri olacaklar önceden mi belirleniyor? Yani ileride bir ofis ile komşu olmak istemem, bunu o yüzden soruyorum.
Yanıtınız için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Serdar Dağıstan: Sayın Beyhan, Plaza Nova değerlendirmemi emlakgurmesi.com sayfasında tekrar okuyun lütfen. Bölge değerleniyor ama benim beklediğimden hızlı ve çok değerlendi. MyVia değerlendirmemi de yine sayfada okuyunuz. Bahsettiğiniz projede esasında konut yok, hepsi ticari imarlı. O yüzden işyeri olarak kiraya verilecektir ama dileyen konut olarak kullanacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.