Kategoriler
Emlak Kulisi

gizel hazan Emlak Kulisi üzerinde sormuş

gizel hazan: Yurt disindan gelecek ailenin yazisini tesadufen okudum.
urla zeytinalani, Guzelbahceye cok yakin ve 300.000 civarinda sayisiz cok guzel, yepyeni, bahceli VE SATILMAMIS evlerle dolu. 350.000 e bile ev bulmanin cok zor oldugunu belirtmenize sasirdim.
ozellikle yurt disinda yillarca yasamis ve donmek isteyenleri DOGRU YONELNDIRMEK ISTEDIM.
saygilar gizel

GUZELBAHCEMI?URLAMI?

GULAY SENOL : Oncelikle merhaba, ben yaklasik 15 yildir Ingiltere de yasiyorum, bu yaz donmeyi dusunuyoruz , 10 yasinda bir cocugumuz var . Bahceli bir ev istiyoruz Urla ve Guzelbahce arasinda kararsiz kaldik. 350 000 tl maximum dusunuyoruz (pesin para) Bu kosullar altinda guzel bir ev bulabilirmiyiz.

Serdar Dağıstan : Güzellik kriterlerinizi bilmiyorum ama bu fiyata Urla veya Güzelbahçe’de sıfır ve kaliteli ev bulmanız piyango gibi birşey. Biraz daha eski ve tadilat isteyen bir ev bulup adam edebilirsiniz.


Serdar Dağıstan : Zeytinalanı Güzelbahçe değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kategoriler
Emlak Kulisi

gizel hazan Emlak Kulisi üzerinde sormuş

gizel hazan: Asagida yazili konuyu tesadufen okudum. Urla veya Guzelbahcede 350.000 e ev bulmak zor diyorsunuz ancak Guzelbahceye 5 dakika mesafede Zeytinalani, sayisiz yepyeni bahceli evlerle doldu, fiyatlar 300.000 verene hemen satacaklar ama hepsi bombos duruyor ve satilamiyor. Ustelik hem deniz kenari, hem de 209 nolu otobusle sehire gece 24.00 e kadar cok kolay ulasimi olan bir yer. Aciklamak istedim.
OZellikle uzun yillar yurt disinda oturup donmek isteyenleri yapici olarak yonlendirmek istedim.


Serdar Dağıstan : Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.