Kategoriler
Soru Cevap

Burcu Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Burcu: Serdar Bey,

Önceki soruma verdiğiniz cevap için teşekkürler. Hafta sonu ev bakmaya devam ettik ve kafamızı karıştıran bir durum ortaya çıktı. Yine size sormak istedik. Yeni Girne için olumlu görüş belirtmişsiniz. Peki aynı fiyat bandında (200.000-300.000)bakıyor isek, Çiğli İstasyonaltı mevkii için ne düşünürsünüz? Özellikle Kent Hastanesi ve yeni yapılan Çiğli Devlet Hastanesi’nin yakını evler için… Herhalde hava kirliliği açısından AOSB’ye yakınlığı nedeniyle bu bölge dezavantajlı ancak daha merkezi oluşu ve yeni yapılacak projeler nedeniyle de Yeni Girne’ye göre bazı avantajları var gibi.

Serdar Dağıstan: AOSB\’de hava kirliliği diye bir olay yok, yanlış bilgilendirme. Çiğli önümüzdeki 4-5 sene boyunca çok değişecek ve değerlenecek. Bahsettiğiniz bölge zaten şu an için Çiğli\’nin en değerli noktası. Yeni Girne ile benzer özelliklere sahip.

“Burcu Emlak Gurmesi üzerinden sormuş” için 2 yanıt

kent hastanesi önünde oturuyorum resmen zehir soluyoruz yağ fabrikasından gelen ağır gerçekten kötü koku var ve zehirli olduğunu söylüyolar bazı günler cam açamıyoz malesef

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.