Kategoriler
Soru Cevap

Çaglar Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Çaglar: Serdar Bey,

Örnekköy üzerinde yoğunlaşmış durumdayız. Sıfır site içi, güvenlikli 300.000 TL üzeri rakamlar değerinin üzerinde midir?

2011 yılında Örnekköy bölgesinde fiyatların düştüğünü söylemiştiniz. Bu durum 2012’de nasıl oldu ve bu yıl ve sonrası trend hangi yönde olur?

Genellikle düşündüğüm parametre, o bölgede çok fazla yeni bina yapılacak ve bu yüzden kısa vadede arz yönünde bir çıkış olacak. Fiyatlar bu sebeple düşebilir. 2011’deki düşüş sebebi çok farklı olabilir tabi. Aynı risk devam ediyor mu acaba?

Bilgi için şimdiden teşekkür ederim.

Serdar Dağıstan: Ben söylememiştim, Reidin.com\’un istatistikleri bunu söylüyordu. Örnekköy\’de yeni yapılan projelerde bahsettiğiniz rakamın altına ev almak biraz zor. Esasında, İzmir geneline baktığınızda 300.000 TL\’nin altına site içerisinde 3+1 yeni bir daire almak giderek zorlaşıyor. Türkiye\’nin notunun arttığı, faizlerin düşüşe devam ettiği bir noktada fiyatlar düşer mi diye beklemek biraz iyimserlik olur. Bu demek değil ki tüm projelerin fiyatları çılgın gibi artacak veya ne bulsanız kapın… Örnekköy\’de güzel ve uygun fiyatlı projeler var.

“Çaglar Emlak Gurmesi üzerinden sormuş” için 2 yanıt

Merhabalar Serdar Bey,

Bugün, size Örnekköy’deki site içi, güvenlikli evler ile ilgili bir soru sormuştum internet sitenizde. Hızlı cevabınız için teşekkürler.Birkaç soru daha sormak isterim.

Bu bölgede, Alyon Yapı’nın ve Yağmur evleri projesi mevcut. Alyon yapı ve Yağmur Evleri hakkında bilginiz var mı? Paylaşırsanız seviniriz. Firma yeni bir firma internette pek bilgiye ulaşmadık.

Yağmur evleri için 350.000 TL isteniyor. Bu rakam gerçekçi midir?

Ayrıca, bu proje dere yatağının kenarında bir proje. Zemin hakkında bilgi alıp, bize yorum yapabilecek kişilere ihtiyaç duyuyoruz. Bu konuda tatmin edici bilgileri nereden alabiliriz?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Firmayı tanımıyorum. Projenin yeri güzel gibi. Kat planlarını web sayfasında göremedim. Zemin hakkında ne gibi bir bilgi arıyorsunuz? Bölgede yapılan tek bina onlar değil. Zeminden öte yapılan temel önemli. Bölgedeki diğer projelerin temellerine bakın, bu arkadaşların yaptıkları neymiş öğrenin. O fiyata o bölgede bitmiş daire bulabilmeniz lazım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.