Kategoriler
Soru Cevap

Mehmet özen Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Mehmet özen: Mehmet: 2013 nisan ayında mütaitten yeni bir daire aldım tapu ve para işinden önce iskanı nı sordum bir ay içinde alacağım diye söz verdi ve bu güne kadar şantiye elektrik ve suyu kullandık ;bu gün 29/11/2013 iskan raporu alacam diye bana diyorki sular idaresine ön abone için benden 700 tl para istiyor bu parayı vermemmi lazım , bana bilgi verirseniz sevinirim saygılar sunarım. – Serdar bey cevabınız için teşekkürler ; fakat ben tam manasıyla yazamadım galiba , bu binada 3 kat her katta 3 daire var yani 9 daire var müteahit takipci aracılığınla herkaze takipci aracılığınla bu bahsettiğim parayı istiyor .Ayrıca oturma raporumuzda yok sizden istirhamım biz nasıl bir yol izliyeceğiz bize bu konuda aydınlatırsanız sevinirim verdiğiniz cvabı pek anlayamadım çünki tekrar teşekkür ederim.

Serdar Dağıstan: Imar müdürlüğüne gidin ve niye oturma raporu alamadığınızı sorun. Oturma raporu alındıktan sonra su bağlanabilir. Su bağlatmak çok pahalı değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kategoriler
Soru Cevap

Mehmet özen Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Mehmet özen: 2013 nisan ayında mütaitten yeni bir daire aldım tapu ve para işinden önce iskanı nı sordum bir ay içinde alacağım diye söz verdi ve bu güne kadar şantiye elektrik ve suyu kullandık ;bu gün 29/11/2013 iskan raporu alacam diye bana diyorki sular idaresine ön abone için benden 700 tl para istiyor bu parayı vermemmi lazım , bana bilgi verirseniz sevinirim saygılar sunarım.

Serdar Dağıstan: Kendiniz abone olun. Oturma raporu olmadan su bağlamazlar. Başka birşey var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.