Kategoriler
Soru Cevap

Ferhat Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Ferhat :

Merhaba Serdar bey Yeni evli genç bir çiftiz ev almak istiyoruz. ilk tercihimiz temiz hava daha sonra denizi görmesi.. Asma bahçeler ile poınt bornova arasında kaldık. Asma bahceler orman havası ve bırazcık denız manzaraısına hakım.2+1 85m2 400tl. poınt ise malum bornova havası ama denız gören cephe ve sehir merkezi vede dahada değerlenicek olması semtın..2+1 90 360tl yada 3+1 119 m2 410 bin.. ÖNCE YAŞAMAK SONRA YATIRIM DUSUNCESINDEYIM SIZIN FIKRINIZ NEDIR ACABA BU BOLGE VE PROJELERLE ILGILI ?

Serdar Dağıstan:

2 proje arasında kalmışsınız. Fiyatlar çok farklı. İki farklı yöntem ile karar vermenize yardımcı olalım;

1. Teknik yöntem

– Tek başınıza karar veriyorsanız her iki projeyi değerlendirmeniz ve puanlamanız için bir sistemimiz var. Proje Karşılaştırma Tablosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

– Eğer birlikte karar vereceğiniz kişi ile anlaşmazlığa düşüyorsanız ilk önce Evlenme Profilinizi öğrenmeniz gerekiyor. Evlenme Profilinize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

– Fiyatları karşılaştırmada zorluk yaşıyorsanız Fiyat Karşılaştırma tablomuzu kullanabilirsiniz.

– Eğer kafa çok karıştıysa, öncelikleri tekrar belirlemek gerekebilir. Öncelikler Listesi için lütfen buraya tıklayınız.

2. Kısa Yol yöntemi

Eğer benim bu kadar vaktim yok diyorsanız; o zaman şu 3 soruyu kendi kendinize sırayla sorun. Birinciye cevap vermeden bir sonrakine zıplamayın;

a) Her iki ev de aynı fiyat olsaydı hangisini alırdınız?

b) Her iki ev de aynı yerde olsaydı hangisini alırdınız?

c) Her iki ev de aynı fiyat ve aynı yerde olsaydı hangisini alırdınız?

3 sorudan 2'sine evet cevabını verdiğiniz projeyi seçiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.