Kategoriler
Soru Cevap

hakan cantas Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

hakan cantas: Selamlar,
Öcelikle bu kadar kişinin , hiç bir şey beklemeden , gelecek için umutlarına yardım ettiğiniz için teşekkürler.
Seyrek tarafında gediz üniversitesi civarında yapılacak 1+1 ve 2+1 projeleri ile ilgileniyordum, sonra izmir teknoloji nekadar urla-gülbahçe bölgesini tam geliştiremediği için , seyrek tede şu aşamada yatırım kararımı , izmir merkeze doğru yönlerdirmiştim, Forumda bu kadar point bornova ve etrafı geçince bugun bölgeyi gezdim,
Kavuklar point bornova için arsa sahipleri için yaptığı nedeyse 95 %bitmiş ve daire kat ittifakı tapuları ile daireler satışa çıkmış, satıştaki dailerde 1+1 yok, 2+1 90 m2 evleri 220000 ve 130m2 3+1 evlerere 270000 istenmekte, Sizce bu fiyatlar bölgenin geleceğinide düşünürsek uygunmudur ? M2 hesabına vurdugunuzda 3+1 fiyatı daha cezbedici geliyor,ne dersiniz? Bir çekincem gördüğüm kadarı ile şuandaki satışı arsa sahipleri yapıyor, ama insaatı Kavuklar, daire satışlarında arsa sahibi ile sözleşme imzalanıyor, herhangi bir tersklikte insaatı yapan müteahhit ile nasıl muhatap olabilriz, sözleşmede böyle bir madde koydurabilirmiyiz ?
Saygılarımla

Serdar Dağıstan: İnşaatı yapan firmanın kanunlar nezdinde 5 sene boyunca sorumluluğu var ama tabii arsa sahibinden aldığınız için bu problemleri yansıtacağınız insan bulmakta zorlanacaksınızdır.
Fiyatlar uygun ama daireleri görmedim ve yorum yapamıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.