Kategoriler
Soru Cevap

osman altug Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

osman altug: Serdar Bey Selamlar,
Tavsiye ile internet sayfanizi ilk defa ziyaret ediyorum, hem kendi projeleriniz ile hem bu iletisim yolu ile insanlara yardim etmeniz cok guzel bir sey. Bu vesile ile sizden bizde tavsiye istiyoruz.
Biz uc arakadas, yatirim amacli arsa alip bir sure sonra uzerine insaat yapmak istiyoruz. ucumuzde muhendislik kokenliyiz, müteahhitlik deseniz sadece bir kac aile buyunde var.
Sizin projelererinizi inceledigimde hepsi buyuk projelerin mevkinde ama daha uygun fiyatlik dairelerden olusuyor. Arsa ve yatirim yeri bulmada bir okadarda uzman oldugunuzu gosteriyor, sizin eski yazilarinizdaki belirttiginiz gibi trendleri takip ediyorsunuz gibi.
Simdi siteniz deki anketinize gore bir sonraki projeniz apartman projelerinden sonra villa olacagini dusunuyorum 🙂 Bunda da on onemli etkenin izmir-istanbul otoyol projesi oldugunu ongoruyorum.
Bizde müteahhitlik isimize Cesme den baslamak istiyoruz, yaklasik 800bin gibi bir sermayemiz var, sizce bu ise girmek icin yeterlimidir ? Suandaki zaman bu yatirima girmek icin gecmidir yani yazlik arsalar bu aylarda fiyatlari ile sonbahar aylari arasinda fark varmidir ? Zaten suanda alip insaata baslasak anca kisin bitecek olmasindan dolayi sezonu kacirirmiyiz ? Cesmede hala yatirim yapilacak arsalari Reisdere, Germiyan tarafindami oldugu dusunuyorsunuz ?
Cesme yerine, Bornova Mevlana, mevkiinde bu ise girsek dahami iyi olacaktir ?
Size aslinda daha cok sorcak sorum var ama burda da okuyuculari sikmak istemiyorum. Sizinle yakin zamanda tasinabilirmiyiz ? Siz gibi konusunda uzman birinin degerli tavsiyelerini almak bizim icin yol gosterici olacaktir. Simdiden tesekkurler

Serdar Dağıstan: Hayırlısı olsun Osman bey. Elinizdeki sermaye ile Çeşme’de Reisdere ve Germiyan tarafında 2 parsel alıp üzerine 2 ikiz villa yapabilirsiniz. Olayın getiri ve götürüsünü benden iyi hesaplamış olmanızı umarım. Bir kaç soruyu kendinize sormanızı öneririm; 1. Niye ortak oluyorsunuz 2. Ne kadar para kazanacağınızı tahmin ediyorsunuz (Nasıl?) 3. Kime satacaksınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.