Kategoriler
Soru Cevap

İlkay Yılmaz Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

İlkay Yılmaz: Serdar bey merhaba,
Bayraklı- Dünya Barış Anıtının olduğu bölge için ne düşünüyor sunuz? Söz konusu yer Bayraklı Org.Nafiz Gürman Mah. ‘ ne bağlı.Hemen aşağısında çevre yolu geçiyor ve kısa bir yol bağlantısının yapılacağı söyleniyor. Bağlantı yerinde benzin istasyonu ve avm yapılması planlanıyormuş. Baktığımız yer manzaralı,havuzlu, güvenlikli 3+1 – 155 m2 site içersinde. Satış fiyatları 280-320.000 tl arasında.Bizim baktığımız dairede 280.000 tl. Bornova Özkanlar da’ki 10 yaşında 3+1 – 130 m2 evimizi 260.000 tl ye satıp oradan ev almayı düşündük. Fakat ulaşım ve mevki konusunda endişelerimiz var. Zor bir karar olduğu için sizin tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacımız var.
Öğrenmek istediklerimiz:1- Bornova merkezdeki daireyi o fiyata satıp diğer yerden ev almak mantıklı mıdır? 2- Söz konusu bölge prim yapar mı? Geleceğini nasıl görüyor sunuz? 3-Yeni binalarda en üst kat avantaj mıdır?Diğerlerine göre fiyatı nasıl olur?
Şimdiden çok teşekkür ederiz.İyi çalışmalar.

Serdar Dağıstan: Bana da çok sevimli gelen bir bölge değil, özellikle anıtın hemen altındaki bölüm. Çok fazla emsal inşaat hakkı verildiği için çok sıkışık siteler yapılıyor. Muhit olarak da nasıl gelişecek bilmiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.