Kategoriler
İzmir Konut Projeleri

İzmir Konut Projeleri – B-Life Ataşehir Değerlendirmem

Bu sayfada kötü projeleri tanıtmadığımı takip edenler bilir. İşte yine İzmir’e ve bulunduğu bölgeye değer katacak güzel bir projeyi daha ziyaret ettim ve değerlendirdim; ‘B-Life Ataşehir‘.

Ziyaretimden kısa notlar;

– Bölgeyi çok iyi bilmeme rağmen, oraya Ataşehir dendiğini bilmiyordum.

– Çiğli Belediyesi’nin hemen arkasında pasta gibi bir arsada hayata geçirilen B-Life, İzmir’in babamlar zamanından beri var olan başarılı inşaat firmalarından Berberoğlu İnşaat tarafından yapılıyor.

– Çok şık bir satış ofisi var. Girer girmez değerli birşeyler görmeye ve almaya geldiğinizi hissediyorsunuz.

– Satış ekibi bizim çılgın emlak danışmanımız Gülçin Uçar’ın ekibi. Gülçin İzmir’de Kavuklar Tower, Atek dahil bir çok başarılı projenin satışını gerçekleştiriyor. Ben kendisini 5 sene önce keşfetmiştim.

– Projenin mimarları bizim Palmiye Park Gaziemir’i de çizen Dilek ve Aykut Dayı. Yine çok başarılı bir proje çizmişler. Evlerde kayıp alan yok.

– Örnek daireye, kullanılan malzeme ve renk uyumuna bayıldım. Özellikle ebeveyn odasındaki giyinme odası teçhizatını görmeniz lazım. Hollerdeki depolar da çok başarılı.

 

– Proje bulunduğu bölge için pahalı ve teknik içerik olarak çok fazla olsa da, hedef müşterisi benzer kalitede bir eve Mavişehir’de 700-800bin TL vermek istemeyenler olduğu için daha ekonomik ve doğru bir seçim olabilir.

– Projede illa bir noksan bulmak istesem diyecek tek şeyim 1+1 dairelerde tuvalet ve oda kapıları keşke mutfak ve salona açılmasaydı olurdu. Onun haricinde özellikle bir katta 2 daireden oluşan bloktaki 3+1’ler ve büyük bloktaki köşe 2+1’ler çok keyifli daireler.

Proje değerlendirmem için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.