Kategoriler
Soru Cevap

Emre Ozturk Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Emre Ozturk: Serdar Bey selamlar tekrar, size bugun bir soru sormustum, sagolun hemen yanitladiniz. ” 5 katlı asansörsüz binanın çatı katını ileride satmanız çok zor” seklinde, daire cati kati degil, normal 5. kat daire, ustunde pergoleli teras var ve kullanim hakki bize ait olacak, bu durumda da cevabiniz ayni mi olur acaba? Ciddi olarak almak uzereyiz cunku daireyi, biraz kafamiz karisti simdi 🙂 Tekrar tesekkurler, saygilar..

Serdar Dağıstan: 5 katli 10 kusur senelik bina nasil asansorsuz oluyor anlamadim ama 5 kat in cik herkesin tercih edecegi bir durum degil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kategoriler
Soru Cevap

Emre Ozturk Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Emre Ozturk: Serdar Bey oncelikle boylesine onemli bilgileri herhangi birsey beklemeden verdiginiz icin cok tesekkur ederim size. Size soruma gelince; Karsiyaka Yali Mahallesi, Cihat Kora arkasi 3+1, 5. kat asansorsuz , teras kullanimi bize ait olacak ve 14-15 yillik bir daire bulduk, daire 120 m2 civari kullanim alanina sahip ve temiz bir daire, 250.000 fiyat isteniyor, sizin goruslerinizi almak istedik. Tesekkur ederiz, saygilar…

Serdar Dağıstan: 5 katlı asansörsüz binanın çatı katını ileride satmanız çok zor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.