Kategoriler
Soru Cevap

Emlak Gurmesi – 250.000 TL ile İzmir’in Hangi Elit Semtinden Ev Alabilirim?

Emre Kılıç: Serdar bey selamlar. Sizleri severek takip ediyoruz. Ben 250.000 TL civarında 2+1 kullanışlı, izmir’in elit kesmilerinden bir ev almak istiyorum. açıkçası mavişehirin bir üst kısmı olan yeni ataşehir olan soyakların emlak konutun olduğu yerler çok çok hoşumuzaa gitti ve nişanlım ile hayallere dalmaya başladık bile fakat gördük ki 1+1 bile alamıyoruz. Bölge çok güzel, carrefour yerine çok güzel forum Bornova tarzında avm de geliyor. Denk geldiinceledim, fiyatlar iyicene tırmanacak gibi. Acaba merak ediyorum, icra takibi sonucu satışa çıkarılan evlerden uygun fiyata alma şansımız var mı? Veya alternatif ne önerirsiniz?

Son olarak zaten çok gelişmiş bir bölge olan mavişehir bölgesine bu denli daha çok kıymetli projelerin gelmesi biraz haksızlık olmuyor mu? Sanırım böyle bir cazibe merkezi izmirin başka yerinde olmayacak. Hastane, okul, site yapısındaki lüks evler, avm ler, tramvay…Çiğli için ne düşünüyorsunuz, kent civarları mesela?

http://rgy.com.tr/tr/projects/karsiyaka-shopping-mall-project

Bu arada peşinatımız 50.000 tl olmakla beraber, bir kısım daha aile yardımı (50.000 tl civarı yine) gerisi kredi düşünüyoruz.

Serdar Dağıstan:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.