Kategoriler
Genel

Bize her gün Bayram !!!

Okuyan veya yanlışlıkla bu sayfaya düşen herkese iyi bayramlar.
Palmiye Park projemiz bize harika bir hediye verdi ve ilk etap satışlarımızı tamamladık. İlgilenen herkese çok çok çok teşekkürler.
Biz de bu ilgiden havaya girerek 2. etap satışlarına bayramdan sonra hemen başlama kararı verdik. Amerika batıyor ama bizim gibi her günü bayram sananlar aynen devam ediyor. Hayırlısı olur inşallah.

İlk etabı kaçıranları ikinci etaba bekliyoruz. Tabi fiyatlar biraz artacak ama yine de 2. etaptan alanlar da proje sonunda yaptıkları yatırımın karşılığını fazlası ile alacaklar.
İlk etapta 34 daire satmıştık. Geçen gün raporlara baktım. Satısa başladığımızdan beri toplam 335 telefon, 54 email, 122 satış ofisi ziyareti almışız. Bunların en az 100 tanesinin aynı insanlar olduğunu düşünürsek, bizimle görüşen her 10 kişiden bir tanesi ev almış. Bu harika bir yüzde ve umarım ikinci etapta da bunu sürdürebiliriz. Ev alanların yaş ortalaması 38, %75i üniversite mezunu.
İkinci etaptaki en büyük hedefim İzzet ve Cevata da birer daire aldırmak hayırlısıyla. Buradan kendilerine sesleniyorum, 11. adam olmaya çalışmayın nasılsa yakalayacağım sizi koçlarım.
Satış ofisinden öğrendiğim bir sır var onu da paylaşıyım… Projeyi uzun uzun anlattırıp her türlü soruyu soran bir müşteri adayı eğer görüşme sonunda bir de karıma danışıyım derse anladım ki o müşteri adayımız bir daha geri gelmeyecek. Sanmıyorum ki karılarının bizimle alıp veremediği bir şey var, ama bulabildikleri en nazik bahane o oluyor galiba.
Herkese iyi tatiller.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.