Kategoriler
Genel

Bu yöntemle evinizi 3 haftada satabilirsiniz – Garantili!


Bu yazıyı hafif şantaj altında yazdığımı belirtmek istiyorum!

Posta gazetesinde çalışan Evrim adlı bir arkadaşım var. Hani bazen aklınızda hiç yokken kendinizi saçma sapan birşeyi almış bulursunuz ya, işte bu arkadaş size o saçma sapan şeyi size hiç farkettirmeden aldıran ve bu alımdan dolayı kendinizi iyi ve akıllı hissettiren birisi.

İşte bu arkadaş bana yaptığı Aşurenin ne kadar meşhur olduğundan bahsetmişti. Aşuresinin meşhurluğu lezzetinden daha fazla bereketli olmasından kaynaklanıyormuş. Çalıştığı gazetedeki genel yayın yönetmeni her ay başı Evrim’in aşure yapıp getirmesini şart koymuş. Evrim’in aşuresi sayesinde her ayın daha 10. gününden ilan kotalarını dolduruyorlarmış.

Ben de geçen ay Evrim’e zorla aşure yaptırttım. Aşureyi yediğimden beri Palmiye Park’ta 3 adet daire sattım. Kendisine bunu söylememiştim ama Eylül ayı için de aşure isteyince sanırım olayı farketti! Eğer aşuremi yazarsanız yine yaparım dedi. Yani biraz şantaj var olayın içinde ama olsun!

O kadar okullar, Amerika’da çalışmalar, ilanlara dökülen paralar, dağıtılan broşürler vs… hepsi hikaye. En etkili satış aracımız Evrim’in aşuresi!

Sizin de böyle bir aşureniz var mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.