Kategoriler
Genel

Bu Yaz Beni Sıcaktan Daha Fazla Çıldırtanlar!

Dün makyajcantam.org ‘Gurme istifa mı etti ?!’ diye sorunca farkına vardım… Biraz yorulmuşum, sıcaktan bayılmışım ve enerjim düşmüş. Enerjimi arttırmanın en hızlı yolu olarak etrafa sarma moduna girdim ve bu yaz beni çıldırtanların listesini yaptım. Siz de ekleyin sizinkileri…
1. Bankamatikler sapıttı; eskiden para çekerken ilk önce para çıkar sonra kartı verirdi. Şimdi ilk önce kartı veriyor, sonra parayı. Kartı alınca kafa otomatikte olduğu için parayı aldım sanıp arkamı dönüyorum ve arkamdaki parayı almamı hatırlatıyor!! Şimdilik para bıraktığım olmadı ama hangi sivrinin fikriydi bu senelerdir alıştığımız şeyi değiştirmek ya!!!!!!!!!!!!! Duy sesimi TEB, İşbankası vs….
2. Paçalı Horoz gibi kızlar!; Nedir bu sezar ayakkabısı gibi tüm kızları paçalı horoza benzeten bilekleri saran ve ayakları dışarıda bırakan terlik ayakkabı arası şeyler ya. Bi de herkes aynı şeyi giymek zorunda mı??

paçalı horoz
3. Evet / Hayır olayı! Burada hiç politika yapmam, yapmayacağım da ama şu 12 Eylül hayırlısı ile gelsin ve bu elektrikli ortam biraz dağılsın istiyorum.
4. Fazıl Say’a takanlar! Bırakın adamı ya, ne derse desin; niye herkes üstüne alınıyor.
5. Tatile çıkamamam!
6. Transfer haberleri! Allahaşkına lig başlasın artık da, kim hangi takımda oynuyor bilelim.
7. Digitürk, Soyak, ve Beymen’den cep telefonuma gelen saçma sapan indirim ve kampanya haberleri! Arkadaşlar, her hafta uygulanan bir kampanya kampanya değildir, satış politikasıdır!
8. Milletin evlenme, boşanma ve tekrar evlenip boşanma haberleri…
9. Diş ağrım!
10 ve son. Benim gibi bol kıllı ve saçlı arkadaşların bu sıcaklarda normal insanlardan 5 kat daha sıcak hissetmemizi ve terlememizi anlamayıp niye pazar günü gündüz evden çıkmıyorsun diye soran kılsız ve tüysüz arkadaşlar!

“Bu Yaz Beni Sıcaktan Daha Fazla Çıldırtanlar!” için 7 yanıt

Ben zaten 3gs'deyim, 5i bekliyorum artık:) bu hafta tüm telefonu silip baştan kurdum… nazarın değdi valla.

Ben Iphone 3gs'e geçiyorum abi, bu 3g ile olmayacak bu iş.. Memnun kalırsam haber veririm, sen de düşünürsün 😉

I-phone'lar da sapıttı sıcaklarda.. En ihtiyaç zamanı kitlenir, telefon konuşmaları kesilir vs. Hoş eskiden de pek farkı yoktu sanki…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.