Kategoriler
Genel

TEB’den Çok Şaşırtan Telefon! Müşteri Memnuniyeti için extrem bir örnek!

Akşamüstü telefonum çaldı. Karşımda çok nazik bir ses kendisinin Türk Ekonomi Bankası’ndan aradığını ve benim Emlak Gurmesi sayfasında yazıp yazmadığımı sordu. Evet dedikten sonra konuya girdi…

Pazar günü Yaz Sıcaklarından beni daha fazla çıldırtan şeyleri yazmıştım. Telefondaki nazik ses bu yazımın sonundaki TEB sesimi duy seslenişimi duymuş ve bu sebeple arıyormuş!!!!!!!!!!
Ben tabi hemen yine benim kardeş Ece ve çetesi benimle dalga geçiyor sandım ve hatta arayan kişiye de ‘Dalga geçmiyorsunuz di mi?’ diye sordum. Meğer dalga geçmiyormuş.
Yazıda bankamatiklerde para çekerken artık eskisi gibi ilk önce para sonra kart vermemelerinin sebebinin biz kullanıcıları kart unutmaktan ve unutulan kartlar dolayısıyla yaşanan hırsızlıklardan korumak amacıyla yaptıklarını açıkladı. Açıklamasından daha fazla beni mutlu eden kocaman TEB gibi bir bankanın 2 gün önce bu sayfada çıkan bir yazıyı takip ederek en ufak şikayet için bile müşterilerine ulaşmaya çalışması oldu. Bence harika bir uygulama.
Kendisine bir kaç hafta önce konut kredisi kullanılacak bankayı seçmenin 3 yolu başlıklı yazımda TEB ile ilgili yazdıklarımı okuyup okumadığını sordum ama okumamış. Meğer sadece şikayetler ile ilgileniyorlarmış…
Daha iyi bir örneğiniz varsa yazın buraya ama olana kadar TEB gönüllerin kraliçesi…
Not: Ayda müdürüm artık reklama giriyor bu kadarı. Bir iftar ısmarla bari!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.