Kategoriler
Genel İlk defa ev alacak olanlar

DİKKAT!!! – Ev Alacaklar Bu Yazıyı Okumadan Tanıtım Ofislerine Gitmeyin!

Geçen hafta İstanbul’da buradan imrenerek baktığımız bazı projeleri ziyaret ettim; Fi-Yapı, Dumankaya, NTower,Avrupa Konutları.

İlk önce tanıtım ofislerini değerlendirdim; projeleri ayrıca değerlendireceğim. Tanıtım ofisi genelde bir proje hakkında bir çok ipucu verir.
Detaylı değerlendirmemi yandaki resmin üzerine tıklayarak inceleyebilirsiniz. Tüm projeleri kendi kriterlerime göre puanladım ve bir tanesi açık ara şampiyon oldu!
Genel gözlemlerim şöyle;
Dumankaya haricindekiler McDonalds gibi satmaya çalışıyorlar; karnın aç, menüden seç, ne istersen iste, fiyatı yukarıda yazılı. McDonalds yemeyeceksen burada ne işin var??
Dumankaya haricindekiler emailı mı bile sormadılar.
Hiçbirinden henüz bir takip telefonu veya emailı almadım.
Maketten projeyi anlatırken bi ton şey anlattılar; ama blok sayıları ve yaklaşık toplam daire sayısı haricinde hiçbirşey aklımda kalmadı. Makete bakarken adamların anlattıklarını dinleyemiyor bile insan.
Niye oradan ev sahibi olmalıyım diye hiçbir telkin alamadım?
Hiç soru sormuyorlar?
Soru sorulmasını teşvik etmiyorlar!

“DİKKAT!!! – Ev Alacaklar Bu Yazıyı Okumadan Tanıtım Ofislerine Gitmeyin!” için 6 yanıt

Palmiye Park-çiğli sitesinde de Ulaşım bölümü çok zayıf. nereye ne kadar uzak, hangi otobusle gidilir, metro gelecek mi, havaalanı yapılacak mı, gümrüksüz alışveriş olacak mı falan hep eksik…

Bugün Dumankaya'dan arayıp yardımcı olabilecekleri birşey var mı diye sordular!! Yani Takip kısmından da puan aldı Dumankaya.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.