Kategoriler
Genel Siteler

8 Yeni Konut Projesi Kampanyalarının Söylemek İstedikleri!

2 gündür Hürriyet’in ana gazetesinin İzmir baskısı İstanbul’daki yeni projelerin tam sayfa ilanları ile dolu. Çarşaf çarşaf!

Niye bu koca koca İstanbul projeleri İzmir’e ilan veriyor?
1. İstanbul’da satacak adam kalmadı, İzmir’i deneyelim
2. Paramız bol Hürriyet’i zengin edelim, İzmir’de de çıksın ilanlarımız
3. İzmir’liler çatlasın

Bu ilanların genel olarak 3 yan etkisi var; (Yan etkilerin ilaçlarını daha önce yazmıştım, üzerlerine tıklayın…)
1. İzmir’de niye böyle projeler yok diye ağlayıp sızlamalar eşliğinde baş ağrıları
2. Ben de müteahhit olacam, hemen arsa bulmam lazım kabızlığı
3. Bu projeler bu parayaysa İzmir’de kazıklanıyoruz depresyonu

Peki bu ilanların ve kampanyaların esas anlatmak istedikleri ne? Hepsini birer birer karşıma koydum, 30 saniye baktım ve bir inşaatçı / müşteri / gurme gözüyle yorumladım;

1. Ağaoğlu – My World
Egomun boyutu binalarımı aştı; projeyi boşverin bana bakın biraz… Bu ülkede herkes iyi yaşamayı hak ediyor! (Bu arada 10bin peşin daire senin ciddi hikaye, sayfaya girip ödeme planlarına bakarsanız görürsünüz)

2. Sinpaş – Kelebekia
Artık ne konsept yapacağımızı şaşırdık; çiçek böcek yetmiyodu, şimdi Kelebek havuzu yapalım dedik. Aidat bizi ilgilendirmiyo, burada oturanlar bakar artık okyanus gibi havuza. Evin parasını ödeyebilmek için sabahlara kadar çalışan kocanın gözleri şişebilir!

3. Sinpaş – Bosphorus / Aqua City
Kelebek havuzu yetmedi, bi de atlantis yapalım dedik. Bu arada herkes 80. daireyi alacak haberi olsun. Ödeme planları her sene çok daha zenginleşeceklerini düşünenler için çok uygun.

4. Soyak – Halkalı
Vallaha billaha beklemiyordum sayın Soyak. Bu arada gazetelere ilan verip herkesten önce projeden sizin haberiniz olsun demek biraz komik oluyor.

5. Soyak – Siesta
Ödeme şekilleri çok kolay, ama fiyatlarım çok pahalı ve satışlarım çok zor olduğu için fiyattan ve sitemin özelliklerinden bahsetmiyorum. Zaten artık İstanbul’a geri dönüyorum! (Bu arada, bu etapların satışı daha önce bitmemiş miydi?)

6. DAP – Royal Center
Dubai’ye hoş geldiniz. İngiliz kraliyet ailesi, Dubai mimarisi ve uzaylılık hislerinin hepsini bu projede birleştirdik. Daima zirvede olanlar kimdir yahu??

7. Suryapı – Exen
Ya proje bu kadar mı kötü sadece ufacık 1 tane resmi var??

8. Mesa – Çengelköy
Valla bunca ilan arasından tek beğendiğim buydu. Diğer projelerin hepsi İstanbul’da olduğunu sanan yerlerde ama bu adamlar İstanbul’un son kalan göbeğinde. Fiyatlar herhalde bu özelliğine uygun olsa gerek, fiyat belirtilmemiş.

Eğer bu kadar ilanla galeyana gelip İstanbul projelerinden birisinden daire almaya karar verirseniz, siz yine de Tebernüş Kireçci’ye danışmadan hareket etmeyin.

“8 Yeni Konut Projesi Kampanyalarının Söylemek İstedikleri!” için 4 yanıt

Kurşunlar Ali Ağaoğlu ya da Soyak'dan gelecek sanırım Serdar 🙂

Bu arada bütün yorumlarına da katılıyorum, firmaların hepsi rüya satıyorlar, görsellerle göz boyuyorlar. Bir bakmışsın ki kontratı imzalamışsın, ödeme planı geldimi rüyadan uyanıp kabusa dalıyorsun balıklama..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.