Kategoriler
Genel

Fikrinize ihtiyacım var!

Bugün Hürriyet Ege’nin inşaat dosyasında İzmir’de ev almanın sırları başlığı ile Emlak Gurmesi imzasıyla bir yazım yayınlandı.
Yazıdan bir kaç sayfa sonra da Palmiye Park için hazırlattığımız 2 yeni ilanımıza yer verildi.
Tüm gazeteler konut kampanya ilanları ile dolu. Hat höt diye bağıranlar, kaliteli ve güvenli hayat sözü verenler, en güzel benim diyenler vs… İlanların hepsi sıkıcı ve bayıcı. Daha önce ilanların ne demek istediği ile ilgili uzun bir yazı da yazmıştım.
Biz bu bağırış çağırış içinde kendimizi ve farkımızı göstermeye çalışıyoruz.
Aşağıda bugün verdiğimiz 2 ilanı görebilirsiniz.
Fikriniz önemli; sonuçta kendimize ilan vermiyoruz, ev alacaklara kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Fikrinizi aşağıya yorum olarak bırakır mısınız lütfen?

“Fikrinize ihtiyacım var!” için 13 yanıt

Merhaba,

% 3 meşru bir kredi faiz oranına mı ihtiyacınız var ?, Dante Paola Kooperatif Yardım bireylere ve kuruluşlara kredi teklifi Kredi, Kredilerimiz iyi sigortalıdır ve maksimum güvenlik öncelikli, biz mevcut kredileri sunuyoruz.

* Kişisel Krediler (Güvenli ve Teminatsız)
* İşletme Kredileri (Güvenli ve Teminatsız)
* Kombinasyon Kredisi
* Konsolide Kredi ve diğerleri:

İşlemi devam ettirmek için bu e-postanın alınmasıyla bize geri dönmek isterseniz, e-posta yoluyla ulaşılabilir: [email protected]

Saygılarımla,
Dante Paola,
C.E.O / Danışman General.
Dante Paola Kooperatifi Yardımı.
[email protected]

ters etkiyle ilgi çekme fikrine katılıyorum, fakat tersi olarak sunulan projenizin de bir şekilde denge unsuru olarak reklamın içinde negatif örneğin verdiği hisleri nötrler- hatta pozitive çevirir şekilde yerinin olması gerektiğini düşünüyorum. kızgın kumlardan serin sulara örneğindeki gibi:)

Birinci ilan ( komsularla ilgili olan) daha güzel, ancak fotograflar kötü, bizim insanimizi yansitmiyor. Ayrica sadece komsu degil, örnegin benim icin binanin isciligi, ustaligi, malzemenin dayanikliligi da cok önemli´. Bir yillik apartmanlarin dis cephelerinin deri soyulur gibi soyulmasi, banyolardaki kötü silikon denemeleri, fayanslarin cirkin dösemeleri vs. Ayrica kislik bir manto giydirilmis bir apartman fotografi da reklamlarinizda "doga kosullarina göre güncel yöntemleri uyguladiginiza dair " okuyucuda, müsteride pozitif bir algi uyandirabilir. Bunlar benim ayrica cok önem verdigim noktalar, belki bunlara da deginebilirsiniz.
Kolay gelsin

Daire kapısının hemen önünde çıkarılmış ve yanyana dizilmiş bir sürü ayakkabı resmi de is yapar derim ben aydathe TEB…….

Fikir ve içerik metni güzel.Evet resimler değişebilir,halı silkme,3.kat balkonundan arabayı hortumla yıkama (bizzat gördüm),panjur yıkama vs. gibi olaylar, ilanlarınızı daha anlaşılır hale getirebilir.Bir de aslında kim anlasın istiyorsunuz?Hedef kitlenize göre farklı senaryolardan oluşmuş ilanlar verebilirsiniz.

Ben şahsen ilanları beğendim Serdar'cım. Mesajlar güzel ve yerinde, klasik kalıpların da kesinlikle dışında. Sanki biraz daha hareketli olabilir. Halı silkme fikrini de çok beğendim.. Ama mesajlar çok güzel, sadece ilanlarda biraz daha hareket bence 😉

Mehmet Zincircioğlu

yorumlar için teşekkürler. Bence ilanlar başarılı idi ama yer aldığı sayfalar kötüydü. resimlerin itici olması da iyi; düşünürseniz bi ton hacıbaba inşaatçı olduğu için bu resimdeki insanların acıları ortaya çıkıyor. ödeme planı ve jakuziden çok daha önemli şeyler var; biz de eğitimimiz ve görgümüzle bunları vurgulamaya çalışıyoruz. istock yerine bizden fotolar kullanma fikrine katılıyorum; özellikle halı silkme olayı çok güzel. bu önerileri seri yapacağız.

'ilk görüşte aşkla 'ev'lenmeyin' reklamının içeriği çok daha mantıklı ev alırken evi içinde yaşarken anlıyorsun fakat fotoğraf çok itici olmuş insanın okuyası gelmiyor sadece palmiye park amblemiyle yola çıkılsa bile daha dikkat çekici olabilir diye düşünüyorum…

bence olmuş. farklı olduğu algılanıyor.
ilk bannerın fikri daha etkili, ikincinin fotoğrafı daha dikkat çekici. matkap yapan stok fotosu yerine misal tepeden halıyı silken komşu daha bize özgü mesaj olurdu belki.
ilanları gördükten sonra kafamda kalan : "iyi komşuyu nerden bilecekler. armut mu bu? seçip mi ev satıyorlar?". bitmiş bir proje ve site için dediğiniz komşularla tanışma, site görevlisiyle konuşmak mümkün ama sizinki gibi yapım aşamasında bir projeden alım yapılacaksa soru işareti duruyor. ikna işi size kalıyor 🙂

selamlar, bence önemli olanı yaşam alanlarının değerinin üzerinde ki fiatlar ve de bizi faizli kredilere boğmaları neden hep çok üst düzey için bu şartlar bende yaşamak isterim oralarda biraz daha makul olması gerek mez mi çok uçuk ödemeler 657 de düşünmek lazım. ben de insanım diyorum ve de tek maaşım hayallerimi öldürmeyin lütfen uzun zamandır takipteyim sitenizi. İzmir de gayrimenkul alt yapı olmamasına rağmen çoookkk uçuk fiatlar. lütfen ilgi…

ben ilanlar için; ÇOK İTİCİ diyeceğim.
Panik atağı olanları tetikleyecek gibi.
Bu bir dernek ilanı gibi.
Mağazaya girdiğinde arkandan yardımcı olmaya gelen tezgahtarlara sinir olursun ya onun gibi.
Gibi gibi gibi.
Mesaj doğru ama tasarımdaki karekterler insanlar, çok gıcık yaa.
Emlak gurmesi haberini de sizi çok yakın tanıdığım halde dikkatimi çekmemiş mailden sonra geri döndüm öyle gördüm.Zaten curcuna sayfada sadece hürriyetin para toplamak için yapmış bir işi gibi geldi bana.Reklam veren olsam O sayfada olmak istemezdim…Belki de ses getirmiştir.Bu sadece benim yorumum.Dikkatimi çeken ne oldu peki,Önder Amca,Levent bey,Ceyda Hanım'ın olduğu temel atmaresmi sonra da o haber:) lütfen bu sayfayı takip edenler yorum yazsın ben de çok merak ediyorum.Sabahtan beri Serdar Bey'i aramamak için zor tuttum kendimi. EW.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.