Kategoriler
Emlak Siteleri Ev Satın Almak İzmir Satılık Ev

Sahibinden.com ile İzmir’de proje aramak daha kolay!

Kendi projelerimizin reklamını bile başlıktan yaptığım sayılıdır ama sahibinden.com‘un yeni Projeler kısmını görünce duyurmadan edemedim.

Emlak arama sayfalarından daha önce ev aramış iseniz biliyorsunuzdur; aynı ev farklı emlakçılardan farklı fiyata, aynı resimler ama farklı özellikler ile sunulur durur. Heyecanlandığınız bir ev bulup ilandaki telefondan aradığınızda da o evin çoktan satılmış olduğunu, veya fiyatının değiştiğini duyarsınız.

Sahibinden.com‘un Projeler adlı yeni bölümü ile markalı projelerden ev aramak isteyenlerin işi kolaylaşmış. Daha ilerleyebilecek çok yeri var ama daha şimdiden harita üzerinden arama imkanı benim çok hoşuma gitti. Ayrıca, projelerin fotoğraflarının ve kat planlarının muntazam bir şekilde sunulması ve projenin kendi sayfasına bağlantı verilmesi de gerçek ilgililer için güzel bir kolaylık.

Umarım yakın zamanda harita olayını daha da geliştirip, ilgilendiğiniz semtteki projenin etrafındaki okul, market, sinema vs… gibi sosyal zenginlikleri de sunarlar. Ve hatta hatta, belki insanların bu projeler hakkında yorumlarda bulunmalarına da izin verirler. Sahibinden.com sosyal medyada insanları en çok dinleyenlerden olarak bu yorumları da değerlendirebilir.

“Sahibinden.com ile İzmir’de proje aramak daha kolay!” için 2 yanıt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.