Kategoriler
Emlak Kulisi

mustafa şener  Emlak Kulisi üzerinde sormuş

mustafa şener : Sanırım10 gün önce tınaztepe ile ilgili ve gayrimenkul yatırımı ile ilgili görüşünüzü geniş kapsamlı olarak sormuştum.Dikkate alınacağı ile ilgili mailde aldım.Ama cevap alamadım. Bir yanlışlık olmadığını umuyorum.
-Bende yeni bir soru sormak istedim. Cevaplarsanız sevinirim.
-Gaziemirde oturuyorum, Emlak bankası evlerinden(Tarzını ve park sorunu olmaması güzel) (3+1) almak istiyorum ama fiyatlar çok yükseldi. 210-250TL istiyorlar. Elimde biraz param var ,kredide çekmem gerekecek. Bu fiattan (17 yıllık) ev alırsam mantıklı olurmu? karar veremedim. Gaziemir ayarında başka yerden ev önerirmisiniz.Teşekkürler.

Serdar Dağıstan : 

Mustafa bey, valla kendimden şüphe ettirdiniz ) Bir önceki sorunuzu cevaplamışım, lütfen buraya tıklayınız. Şimdi bu sorunuza gelince, Gaziemir sizin de belirttiğiniz gibi çok ve hızlı yükseldi. 2 sene önce bizim projelerimiz için 1500 TL/m2 isterken fiyatlarımıza çok yüksek diyenler şimdi 2000 – 2500 TL/ m2 istiyorlar. 17 yıllık ev bence düşünmeyin, biraz imkanlarınızı zorlayıp en azından deprem yönetmeliklerine uygun bir ev alın. Beyazevler, Sarnıç veya Menderes bölgesine baktınız mı? Orası uymaz ise, Buca Tınaztepe civarına bakabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.