Kategoriler
Emlak Kulisi

murat yalçın  Emlak Kulisi üzerinde sormuş

murat yalçın :Serdar Bey sorulara cevaplar verdiginiz için öncelikle çok teşekkür ederim.birinci sorum,izmir de kentsel dönüşüm olursa, artık izmirin bundan fazla büyüyecegini tahmin etmedigimden şehir merkezinden uzak gayrimenkullerin yatırm amacıyla yüksek gelir getirecegini düşünmüyorum bu konuda siz ne düşünüyorsunuz.ikinci sorum ise bornovanın köylerinde su anda fiyatlar uçmuş durumda yatırım olarak burlardan tarla alıp 5-10 sene sonra satsak nasıl olur.Teşekkür ederim şimdiden…

Serdar Dağıstan : 
Rica ederim. 3er 3er üreyen bir milletin 3. büyük şehrinin daha fazla büyümeyeceğini nasıl tahmin ediyorsunuz ben de bilmek isterim. Finans sistemi çalışan halkın kredi ile ev sahibi olabilmesini sağladığı sürece İzmir daha çok büyür. Expo gelirse de uçar. İkinci sorunuzun cevabı olarak da, fiyatların uçmuş olduğunu düşündüğünüz bir yere niye yatırım yapmak istiyorsunuz? Fiyatlar uçmuş ise geç kalmışsınız demektir. İmarlı arsa almaya çalışın derim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kategoriler
Emlak Kulisi

MURAT YALÇIN  Emlak Kulisi üzerinde sormuş

MURAT YALÇIN :Serdar Bey merhabaşehir ve apartman hayatından bıktıgımdan oturdugum evi satıp yaz kış oturabilecegim 3-7 dönüm arası bornovanın köylerinde bir yer bakıyorum.Bornovda çalıştıgımdan bornovaya fazla uzak olmayan bir yer bakıyorum bornovanın bir den fazla köyü oldugundan dolayı da araştırmaya nerden başlayacagımı bilemedim yol gösterirseniz çok memnun olurum teşekkürler.

Serdar Dağıstan : 
Çiçekliköy ilk aklıma gelen ama alternatif olarak Buca Kaynaklar’ı da öneririm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.