Kategoriler
Konut Projeleri

Babacan Yapı Projelerine Yabancı İlgisi Yoğun!

Babacan Yapı’nın Beylikdüzü’ndeki Lüks Projeleri Azeri ve İranlı Grupların Markajında!
Babacan Yapı Projelerine Yabancı İlgisi Yoğun!

Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy ve Avcılar'da iki binin üzerinde konuta imza atan, son yıllarda ise; Beylikdüzü ve Esenyurt'ta satışa çıkardığı Crown Tower, Crown Residence, Crown Park ve Crown Deluxe olmak üzere 4 proje ile adını duyuran Babacan Yapı, Mütekabiliyet Yasası'nın çıkmasının ardından Azeri ve İranlı emlak gruplarından; işbirliği ve blok satış teklifleri alıyor.

Crown Deluxe sosyal olanakları, ödeme kolaylıkları, ulaşım bilgileri ve tüm detaylar burada!

Beylikdüzü-Esenyurt-Bahçeşehir bölgesi de inceleme altında

Yabancı emlak şirketlerinin bölgeyi incelediğini ve ortak proje geliştirmek için işbirliği teklif ettiğini söyleyen Babacan Yapı'nın Başkanı İbrahim Babacan, "Mütekabiliyet etkili oldu, Azeri ve İranlılar kendi müşterilerine satmak için alım yapmak veya proje ortaklığı için geliyor" dedi.

Şehir merkezi ve turistik bölgelerin yanı sıra yabancı emlak şirketlerinin yasanın çıkmasının ardından Beylikdüzü-Esenyurt-Bahçeşehir bölgesini de incelemeye aldığını da belirten Babacan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "İranlı bir emlak şirketi ile Crown Deluxe projesinden toplu alım talebi için görüşüyoruz. Azeri bir emlak grubu ise, "Bu bölgede proje geliştirelim, yatırımı biz yapalım, projeyi siz tasarlayıp inşa edin" teklifi getirdi. Görüşmelerimiz sürüyor. Stüdyo ve 1+1'lerden oluşan bir projeye ortak olarak kendi ülkelerine pazarlamayı planlıyorlar" dedi.

Crown Tower projelerine yüzde 5, Crown Deluxe'e ise yüzde 10 talep!

Crown Tower projelerine yüzde 5, Crown Deluxe'e ise yüzde 10 seviyesinde yabancı talebi olduğunu söyleyen Babacan, Rus ve Arap ülkeleriyle de görüştüklerini kaydetti.

 

Kaynak: http://www.milliyetemlak.com/haber/Babacan-Yapi-Projelerine-Yabanci-Ilgisi-Yogun/haber.html?haberID=11992

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.