Kategoriler
Konut Projeleri

Ekin Konakları’nda 1 milyon 150 bin dolara! Hemen teslim!

Büyükçekmece’de yükselen Ekin Konakları projesinde hemen teslim durumda olan villaların fiyatları 1 milyon 150 bin dolardan başlıyor
Ekin Konakları'nda 1 milyon 150 bin dolara! Hemen teslim!

Ekin Konakları, Büyükçekmece’de Özakın İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Arsa alanı 2 bin metrekare olan Ekin Konakları projesi toplam 13 villdan meydana geliyor. Projede villalar natamam olarak teslim edildiğinde 950 bin dolara satılıyor. Oturuma hazır durumda teslimlerde ise A tipi villalar 1 milyon 250 bin dolara, B tipi villalar 1 milyon 150 bin dolara satılıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar.

Ekin Konakları projesinde A tipi villalar 674 metrekare, B tipi villalar 605 metrekare olarak tasarlandı. Projenin mimari tasarımı Sanlı Mimarlık’tan Dr. Suzan Sanlı Esin’e ait. 

Bauhaus, Acıbadem Hastanesi, Medicana Hastanesi, TEM Hospital, Beykent Üniversitesi, Fatih Üniversitesi, Beylikdüzü 5M Migros, Torium AVM, Koçtaş’a yakın bir konumda bulunan Ekin Konakları projesi E-6 Hadımköy gişelerine bir kaç dakika mesafede yükseliyor.

Oturuma hazır durumda bulunan Ekin Konakları Büyükçekmece’de villaların giriş katında salon, çocuk odası, ebeveyn yatak odası, mutfak, genel banyo ve misafir wc bulunuyor.

0212 850 81 78   

http://www.ekinkonaklari.com.tr/   

Sinem ÖZTÜRK

Kaynak: http://emlakkulisi.com/ekin-konaklarinda-1-milyon-150-bin-dolara-hemen-teslim/128583

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.