Kategoriler
Konut Projeleri

Sarphan Finans Park Yüzde 100 Kazandıracak

Türkiye’nin bir numaralı finans merkezinde dünyanın bir numaralı projesi Sarphan Finans Park yükseliyor
Sarphan Finans Park Yüzde 100 Kazandıracak

Ataşehir'de kurulan ve proje detayları resmiyete kavuşan Türkiye'nin yeni finans merkezinde, ulusal ve uluslararası şirketlerin yer almak için birbirleriyle yarıştığı Sarphan Finans Park hızla sona doğru ilerliyor. Türkiye'nin finans ve ticaret çevrelerinin dünyaya açılan kapısı konumuna gelen İstanbul Finans Merkezi'nin tam kalbinde yer alan Sarphan Finans Park'ın tamamlandığında yatırımcısına yüzde 100 kazandırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park, hızla gelişen Türkiye ekonomisinin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulan İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tam kalbinde yer alan bir proje olarak her geçen gün daha da önem kazanıyor. Satışların yüzde 80'inin tamamlandığı Sarphan Finans Park, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen şirketlerinin bölgede yer almak için birbirleriyle yarıştığı ilk ve tek iş ve yaşam merkezi olarak benzeri görülmemiş avantajları beraberinde getiriyor.

1. sınıf residence konforu
54 katlı mimarlık harikası Sarphan Finans Park Residence'ta her türlü rezidans hizmeti, Türkiye ve dünyanın önde gelen markalarının yer alacağı alışveriş merkezi, şık sosyal mekanlar, yeşil peyzaj, kapalı ve açık havuz, spor kompleksi, fitness salonu, çocuk kulübü, çocuk oyun alanları, 10 katlı otopark, bodrum katlarında her daire için depo alanı, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı, yangın yönetmeliğine uygun sprinkler yangın söndürme sistemi, daireden daireye ve daireler ile mağazalar arasında kapalı devre iletişim gibi hayatı kolaylaştıran birçok özel imkan bulunuyor.

Sarphan Finans Park Residence'ın her türlü ihtiyaca cevap veren, ince bir zevkle tasarlanmış stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 ferah ve geniş dairelerinde en küçük ayrıntısına kadar eksiksiz bir konfor sunuluyor. Toplam 340 konutun yer aldığı Sarphan Finans Park Residence'ta konut alanları stüdyo dairelerde 40 m2, 1+1 dairelerde 62-65  m2, 2+1 dairelerde 98-140 m2, 3+1 dairelerde ise 118-173 m2 arasında değişiyor.

1. sınıf malzeme
Cephe konstrüksiyonunda güneş kırıcıların yer aldığı, duvar ve döşemelerde ses ve ısı yalıtımının sağlandığı, 3.30 metre kat yüksekliğiyle ferah bir ortam sunan,  1+0 daireler için bir adet, diğer daire tipleri için iki adet otopark yeri bulunan, otel bölümünde helikopter pisti olan ve beş yıldız düzeyinde her türlü 1. sınıf hizmeti sunan, dış cephede özel ısı yalıtımının sağlandığı, en ileri elektrik sistemlerinin kullanıldığı, 1. sınıf mutfak ve banyo malzemelerin yanı sıra Franke, Bosch gibi dünyanın önde gelen markalarına yer verilen, yer döşemelerinde 1. sınıf seramik, lamine parke veya masif parke kullanılan, vitrifiyeden armatüre ve ortak kullanım alanlarındaki malzemenin kalitesine kadar Sarphan Finans Park, yeni ve prestijli bir yaşam ve iş merkezinin temellerini atıyor.

1. sınıf yatırım fırsatı
Toplam 13 kattan oluşan Sarphan Finans Park Ofis'te 4 kat otopark, lobi, resepsiyon, her türlü teknik donanıma sahip ofisler, süs havuzu, ön ve yan cephelere bakan ofislerde teraslar ve kat bahçeleri, panoramik asansörler, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı bulunuyor. Kat bahçelerine açılan ofis katlarının ferah bir iş ortamı yarattığı, toplam 123 ofisten oluşan Sarphan Finans Park Ofis, iş ve ekonomi dünyasının tam kalbinde olmanın avantajlarını beraberinde getiriyor, şirketlerin değerine değer katmayı hedefliyor.  

Ödülleriyle de 1 numara
2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi'nde "Beş Yıldızlı Avrupa'nın En Prestijli Projesi", 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde dünyanın bir numaralı gayrimenkul projesi ilan edilen Sarphan Finans Park, standartları zirveye taşıyan yaşam ve iş merkezi olarak iş çevrelerinden yoğun ilgi görüyor.

İlklere imza atan ultra modern yaşam ve iş merkezi Sarphan Finans Park'ta, lüksün sınırlarını zorlayan beş yıldızlı konfor düzeyinde residence, finans ve ekonomi dünyasının merkezinde yer alan beş yıldızlı statüye sahip ofis alanları ve her türlü konforu sunan beş yıldızlı bir otel yer alacak. Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarına ev sahipliği yapacak olan AVM ise Sarphan Finans Park sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak her türlü imkanı sunuyor olacak.
 

Sarphan Finans Park İletişim Bilgileri:

Web: www.sarphanfinanspark.com.tr/

Tel: 444 4 733

 

Kaynak: http://www.milliyetemlak.com/haber/Sarphan-Finans-Park-Yuzde-100-Kazandiracak/haber.html?haberID=12103

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.