Kategoriler
Konut Projeleri

Sinpaş Kelebekia Premium’da 407 bin liraya 3 oda 1 salon!

Sancaktepe’de hayata geçirilen Sinpaş Kelebekia Premium projesinde son konutların satışları devam ediyor. Projedeki satışı devam eden daireler 3+1 tipinde…
Sinpaş Kelebekia Premium'da 407 bin liraya 3 oda 1 salon!

Önümüzdeki Aralık ayında konut teslimleri yapılacak olan Kelebekia Premium projesinde sadece 3+1 dairelerin satışı devam ediyor. 137 metrekare olan 3+1 daireler 407 bin TL ile 422 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar.

Sinpaş Yapı’nın hayat verdiği Kelebekia Premium projesi daha önce inşa edilen Kelebekia projesine komşu konumda. 13,5 dönüm alana kurulan Sinpaş Kelebekia Premium projesinde az katlı bloklarda 106 adet daire yer alıyor. Yüzde 85’ini kaplayan biyolojik göleti bulunan Kelebekia Premium projesi Boğaziçi Köprüsü’ne 16 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise 22 kilometre mesafede yükseliyor.

Hastanelere, eğitim kurumlarına ve alışveriş merkezlerine yakın mesafede bulunan Kelebekia Premium projesinde güneşlenme terası, vitamin bar, sauna, jakuzi, kapalı ve açık yüzme havuzu, çocuk havuzu bulunuyor.

444 19 74 

http://www.kelebekia.com.tr

Sinem ÖZTÜRK

Kaynak: http://emlakkulisi.com/sinpas-kelebekia-premiumda-407-bin-liraya-3-oda-1-salon/128186

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.