Kategoriler
Konut Projeleri

İstanbul Sarayları ilk etabı 20 Eylül’de teslim! 297 bin TL’ye!

Romanlara, resimlere ve şiirlere konu olmuş Boğaziçi’nin muhteşem dokusundan esinlenerek Sinpaş GYO tarafından projelendirilen İstanbul Sarayları’nın ilk etabı, 20 Eylül itibariyle sahiplerine teslim ediliyor
İstanbul Sarayları ilk etabı 20 Eylül'de teslim! 297 bin TL'ye!

Projeleriyle yer aldığı her semte değer katan ve oluşturduğu farklı konsept projelerle gayrimenkul sektörünün en büyükleri arasında yer alan Sinpaş GYO, İstanbul Sarayları’nın ilk etap teslimi ile İstanbul’da ikinci saray yaşamını başlatıyor. Projede 297 bin 237 liradan başlıyor ve 1 milyon 578 bin 393 liraya kadar yükseliyor. Projede 120 ay vadelendirme yapılıyor. 3 farklı ara ödeme yapılıyor. 

Şehre yüzyıllar boyu hükmeden saraylardan ve çevresindeki semtlerden esinlenilerek modern mimariyle yeniden yorumlanan Çırağan, Yıldız, Dolmabahçe Sarayları, Fethipaşa ve Sultantepe Koruları, Kuzguncuk, Paşalimanı, Salacak gibi eski semtlerin modern uygulamalarının olduğu projede Şubat 2013 tarihine kadar 350 ev sahibine teslim edilecek.

Saray lüksü modern yaşamın hızıyla birleşiyor

İstanbul’un en gözde yeni yerleşim birimlerinden biri olarak öne çıkan Küçükçekmece’de Bosphorus City’ye komşu olan İstanbul Sarayları, şehrin ana arterlerine, raylı sistem ve havaalanına yakınlığı ile de kolay ulaşım ve hız ihtiyacına saray ihtişamını getiriyor. Bahçeşehir’e 8 kilometre mesafede bulunan Mahmutbey gişelerini geçmeye gerek bırakmayan konumu ile trafikte harcanan süreyi minimuma indiren İstanbul Sarayları, Atatürk Havaalanı’na sadece 10 dakika mesafede bulunuyor. 

Bahçeşehir Kolejleri, İstanbul Sarayları’nın yanı başında

Sinpaş GYO’nun Bahçeşehir Kolejleri ile başlattığı iş birliği, İstanbul Sarayları projesinde de devam ediyor. Türkiye’nin ilk konsept konut projesi olan ve ikinci Boğaz yaşamının başladığı Bosphorus City’ye komşu olan İstanbul Sarayları, yanı başında yer alan Bahçeşehir Kolejleri anaokulu ve ilköğretim okulu inşaatı ile projedeki çocukların eğitim ihtiyacına da çözüm sunuyor. Bahçeşehir Kolejleri, Eylül 2013’te İstanbul Sarayları’na komşu 10 bin metrekarelik ilköğretim okulu ile hizmet vermeye başlayacak. 

Saray bahçelerini kıskandıran özgün mimari

İstanbul Sarayları, Boğaz’ın incisi saray ve yalılarda olduğu gibi manzara etkisi ve mahremiyeti gözeterek birbirinden farklı zengin çeşitlilikte özel yaşam alanları sunuyor. Sahil şeridi boyunca tasarlanan seyir alanları, her noktadan Boğaz’ı görecek şekildeki bina yerleşimleri, “su-koru-meydan” üçlemesinin sunduğu modern saray hayatı projenin ayrıcalıklarından sadece birkaçını oluşturuyor. 

Yedi tepeli kentin simgeleri arasında bulunan Kız Kulesi, güzelliğiyle şiirlere konu olan Salacak ve proje için özel olarak tasarlanan Boğaziçi Meydanı da saray semtlerinin ve meydanlarının kendilerine has güzelliklerini taşıyor.

İstanbul Sarayları’nın peyzajında ise saray mimarisine has özel bahçeler, çeşme ve şadırvanlar,  renk ve tema bahçeleri unutulmadı. 

Kaynak: http://emlakkulisi.com/istanbul-saraylari-ilk-etabi-20-eylulde-teslim-297-bin-tlye/132143

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.