Kategoriler
Konut Projeleri

İz Tower’da aylık 1.250 TL’den başlayan taksitlerle!

EgeYapı Group tarafından Kartal’da inşa edilen İz Tower ile İz Park, hem Ramazan Bayramı’nda hizmete girecek Kadıköy – Kartal Metro Hattı’na hem de yeni yapılan Anadolu Adalet Sarayı’na olan yakınlığıyla yatırımcılara yüksek prim vaad ediyor
 İz Tower'da aylık 1.250 TL'den başlayan taksitlerle!

EgeYapı Group, tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nın gözde ilçelerinden Kartal’da yükselen İz Tower ve İz Park projeleri, ulaşımda sunduğu kolaylıklar sayesinde yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Yeni inşa edilen Kartal – Kadıköy Metro Hattı ile Anadolu Adliye Sarayı’na yakın bir mesafede bulunan İz Tower ve İz Park projeleri dileyen yatırımcıları Adalar manzaralı bir ev sahibi yaparken dileyen yatırımcılara da iş dünyasında bir adım öne geçirecek farklı çalışma ortamları sunuyor. 

İnanç Kabadayı: “İz Tower ve İz Park bölgenin yeni simgelerinden biri haline gelecek”

Sahip olduğu olanaklarla Kartal’ın Anadolu Yakası için çok özel bir lokasyon olduğunu dile getiren EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı; “İnşasını büyük ölçüde tamamladığımız ve yalnızca ince işçiliği üzerine çalıştığımız İz Tower’ı yılbaşı itibariyle teslim ediyoruz. Farklı ofis ihtiyaçlarına cevap verecek İz Park’ta ise inşaat, tüm hızıyla sürüyor. Yatırımını konut ya da ofisten yana kullanacak olanlara büyük bir avantaj sunuyoruz; Kadıköy – Kartal Metro Hattı, çok yakın bir zamanda hizmete giriyor. Türkiye’nin en büyük adliyesi olacak Anadolu Adliye Sarayı da yakın bir zamanda faaliyet vermeye başlayacak. Dolayısıyla, bölgeye ulaşım açısından sağlanacak kolaylıklar doğrultusunda yatırımcıları İz Tower ya da İz Park’tan konut ya da ofis sahibi olmaya davet ediyoruz” dedi.

2012 sonunda teslim edilecek İz Tower’da çok cazip fiyat ve ödeme koşulları

Yaklaşık 5 bin 200 metrekare arazi üzerine inşa edilen İz Tower, 21 kat, 163 daire ve 8 ticari üniteden oluşuyor. İz Tower’da 60 ve 65 m2 olmak üzere iki tip 1+1’in yanı sıra 96-98 m2’den oluşan iki tip 2+1 ve 108 m2’lik dubleks loft daireler bulunuyor. İz Tower’da sadece yüzde 1 ön ödeme yaparak yüzde 34’lük peşinatı faizsiz teslim tarihine ötelemek mümkün, geriye kalan yüzde 64’lük kısım için ise aylık 1.250 TL’den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. 

İz Park’tan 640 metrekareye kadar farklı ofis seçenekleri

Kartal’da 15 katlı iki ofis kulesinin yanı sıra farklı ofis ihtiyaçları için tasarlanmış 2 ve 5 katlı bloklar ile şirketler için birbirinden farklı çalışma ortamları oluşturan İz Park’ta 44,5 m2’den 640 m2’ye kadar farklılık gösteren ofisler, 262 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Son teknoloji alt yapının yanı sıra iş hayatında ihtiyaç duyulan bütün ayrıntıları bünyesinde barındıran İz Park, yüksek konforlu iş ortamları sağlıyor.

EgeYapı Group’un Kartal’da yükselen İz Tower ve İz Park projeleri, Kartal – Kadıköy Metro Hattı’na yürüme mesafesinde olmasının yanı sıra Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 km ve yeni açılacak Anadolu Adliye Sarayı’na 1,5 km uzaklıkta olmasıyla dikkat çekiyor. 

Kaynak: http://emlakkulisi.com/iz-towerda-aylik-1250-tlden-baslayan-taksitlerle/130861

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.