Kategoriler
Konut Projeleri

Turyapı, Doğal Yaşamı Size Getiriyor

Sağlam, zamana dayanıklı ve yaşanabilir konutların markası Turyapı’dan şehir içinde doğal yaşam merkezleri Doğa ile iç içe konforlu hayatlar: Foresta Sarıyer ve Ilıksu Yaşamkent
Turyapı, Doğal Yaşamı Size Getiriyor

Güvenilir konutların markası Turyapı, İstanbul'da Forasta Sarıyer, Zonguldak'ta Ilıksu Yaşamkent projeleriyle şehir içinde doğal yaşam ayrıcalığı sunuyor. Geleceğin yaşam merkezleri olarak öne çıkan her iki proje, modern yaşamın tüm gereksinimlerine ev sahipliği yapıyor.

Turyapı İnşaat projeleri hakkında tüm detaylar burada!

1999 depreminde ağır hasar gören İzmit'te inşa ettiği Yuvam Akarca Konutları'nın hiçbir hasar görmemesiyle sağlamlık ve kalitesini kanıtlayan Turyapı, Sarıyer'in en doğal ortamında hayata geçirdiği Foresta Sarıyer ve Zonguldak Kozlu'da temellerini attığı Ilıksu Yaşamkent projeleriyle her iki şehirde gerçek doğal yaşam tarzına öncülük ediyor.

El değmemiş bir doğa, modern bir hayat
Koç Üniversitesi Batı Kampüsü'ne komşu konumu ve Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı, Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya plajlarına yakınlığının yanı sıra bölgenin sağlam, şık ve prestijli yaşam merkezi olarak öne çıkan Foresta Sarıyer, sakinlerine doğal bir ortamın keyfini yaşatmaya hazırlanıyor.

İstanbul'da betona yenilmemiş ve insan eli en az değmiş en doğal ortamında yer alan Foresta Sarıyer, unutulmaya yüz tutmuş doğal bir yaşam tarzını yeniden hayata katıyor. Yaşam alanı içinde yer alan özel açık yüzme havuzları, güneşlenme alanları, doğal yürüyüş ve koşu parkuru gibi imkanlar günün stresini atma ve spor yapma olanağı sağlıyor.

Doğa ile içiçe konforlu bir yaşam merkezi olan Foresta Sarıyer'de yer alan konutlar Çınar, Sedir, Defne, Ardıç ve Ladin adlarını taşıyor. Daire tiplerinde ise tercih edilen yaşam tarzına göre stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri sunuluyor. Tüm bloklarda çatı dubleksi bulunan Foresta Sarıyer'de geniş ufuklu teras keyfi de yer alıyor. Bununla birlikte, İstanbul ölçeğinde 3. derecede deprem bölgesinde yer alan ve jeolojik açıdan çok sağlam bir zemin üzerinde bulunan Foresta Sarıyer, Turyapı kalitesiyle depreme karşı 'çifte güvenlik' avantajı sağlıyor.

Metro, metrobüs, deniz otobüsüyle ulaşım
Karayolu, demiryolu ve deniz yolu ulaşımı Foresta Sarıyer'e en elverişli konumlarda yer alıyor. Yeni hizmete giren Çayırbaşı Tüneli ile Foresta Sarıyer'in Maslak'a ve Rumeli Feneri'ne olan mesafesi sadece 10 dakika. Metroya, Şehir Hatları'na ve İDO Sarıyer İskelesi'ne ise beş dakika mesafede bulunuyor.

Hayat dışarıda doğal, içeride konforlu
Yüksek standartlara sahip sağlam ve kaliteli konut üretiminin önde gelen markası Turyapı, Zonguldak Kozlu'da hayata geçirdiği Ilıksu Yaşamkent projesinde de lüks ve konforu doğal yaşamla buluşturuyor. Konforu ve lüksüyle bölgede bir başka örneği olmayan Ilıksu Yaşamkent, Zonguldak'ta kentsel dönüşümün en çarpıcı örneklerinden biri olarak öne çıkıyor.  

Kent merkezine sadece 13 kilometre uzakta, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin yanında, deniz ve ormanla içiçe yeni bir yaşam tarzının adı olan Ilıksu Yaşamkent, sakinlerini Batı Karadeniz'de benzeri olmayan yeni bir yaşama davet ediyor. Oksijeni bol, dört mevsim dört ayrı renge dönüşen kestane, meşe, gürgen, palamut, kayın ağaçlarıyla çevrili orman bölgesinde sakin ve huzurlu bir yaşam sunan Ilıksu Yaşamkent'te bir yaşam merkezinde olması gereken her türlü lüks ve konfor yer alıyor.

Yeni trendlere uygun, ferah ve geniş 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yanı sıra Ilıksu Yaşamkent'te 3+1, 4+1 ve 5+1 geniş villa daire seçenekleri de yer alıyor. Dairelerde Schindler, Vitra, Artema gibi markalar boy gösteriyor. Çocuk oyun alanlarından yüzme havuzuna, iki katlı kapalı otoparktan göz alıcı peyzaj düzenlemesi ve restoran ile spor merkezi gibi birçok imkanı barındıran sosyal tesislere kadar modern yaşamın tüm olanakları Ilıksu Yaşamkent'te bir arada bulunuyor.

Yüksek teknoloji eseri
En şiddetli olası depreme dayanıklı radye temel ve yüksek tünel kalıp teknolojisiyle inşa edilen Ilıksu Yaşamkent'te bütün duvarlar taşıyıcı görevi görüyor. Bununla birlikte, Zonguldak'ta doğalgaz sistemiyle yapılan öncü bir proje olarak da öne çıkan Ilıksu Yaşamkent, gerek tabiatın tüm renklerini barındıran doğal bir ortamda yer alması gerekse konut çevresinin özel peyzaj mimarisiyle standart betonarme yapı anlayışının dışında huzurlu bir hayat sunuyor.

Foresta Sarıyer ve Ilıksu Yaşamkent projeleriyle dünyanın yeni konut trendleri arasında yer alan 'doğal yaşama' Türkiye'de öncülük ettiklerini belirten Turyapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, her iki projenin yatırım açısından da büyük avantajlar sunduğunun altını çiziyor.
 

 

Kaynak: http://www.milliyetemlak.com/haber/Turyapi-Dogal-Yasami-Size-Getiriyor/haber.html?haberID=12330

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.