Kategoriler
Konut Projeleri

Antalya Rezidans görücüye çıktı! 36 ay vade ile!

Ekşioğlu tarafından Antalya’da hayata geçirilen Antalya Residence projesinin tanıtımı Türkan Şoray’ın katılımıyla gerçekleştirildi…
 Antalya Rezidans görücüye çıktı! 36 ay vade ile!

Dünya Şehri Antalya, Gerçek Rezidansına Kavuşuyor

Türkiye’nin emlak sektöründe en çok değer kazanan şehri Antalya’da, havalimanının yanı başında dünya standartlarında yeni bir rezidans hayata geçiriliyor. Her türlü sosyal olanağın ve konforun düşünüldüğü Antalya Residence Airport, 5 yıldızlı otel lüksü sunuyor. İnşaatını Ekşioğlu Bauking’in, satışını Home İnvestor Yatırım Danışmanlığı’nın gerçekleştirdiği Antalya Residence Airport, bugün bir basın toplantısıyla basına ve kamuoyuna tanıtıldı. Rixos Downtown Antalya’da düzenlenen basın toplantısına, ünlü sanatçı Türkan Şoray’ın yanı sıra il protokolü,  yatırımcılar ve Antalya’daki basın mensupları katıldı.

“Antalya, Bu Projeyle Soluk Alacak”

Toplantıda proje hakkında bilgi veren Home İnvestor Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Arslan, Antalya Residence Airport projesinin, akıllı ev teknolojisiyle Antalya’ya soluk getirecek bir proje olacağını söyledi. Bu inançla bu projede yer aldıklarını ifade eden Arslan, Ekşioğlu Bauking tarafından inşa edilen projenin 3 etapta tamamlanacağını bildirdi. Yasemin Arslan, bugün gerçekleştirilen tanıtım toplantısıyla 1. etabın satışa sunulduğunu açıkladı. 

Yatırımcıların artık binalara değil fikirlere, konut alacakların da binalara değil sosyal yaşam alanlarına sahip yeni bir hayat tarzına para verdiğini belirten Yasemin Arslan, “Artık insanlar bir asansöre binerek çocuğunu kreşe götürmek, havuza ve spor salonuna gitmek istiyor. Ayrıca günümüzde apartmanlarda komşuluk ilişkileri kayboluyor. Geniş sosyal imkân ve tesislerin bulunduğu bu tarz projelerle komşuluk ilişkileri canlanıyor. Antalya Residence Airport bunların hepsine cevap veriyor.” diye konuştu.

Konut projelerinde lokasyonun da önemine dikkat çeken Home İnvestor Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Arslan, Antalya Residence Airport’un en önemli özelliklerinden birinin de projenin Antalya Havalimanı’nın hemen yanında olması olduğunu belirtti.

Türkan Şoray da Antalya Residence Airport’tan Ev Aldı

Antalya Residence Airport projesinin tanıtım toplantısının sürpriz konuğu Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoray idi. Bayram tatilinde Antalya’ya geldiğini ve bu sırada tesadüf sonucu projeyle tanıştığını dile getiren Şoray, zaten çok sevdiği bir kent olan Antalya’nın denizine ve doğasına yeniden aşık olduğunu söyledi. Şoray, “Ben yıllardır müstakil bahçeli bir evde yaşıyorum. Bu çok keyifli, ama böyle bir rezidansta yaşamanın nasıl olduğunu da merak ediyorum. Bu akıllı ev konusunu ve sosyal imkânları duyunca projeye ilgi duydum. Uzun yıllar müstakil evde yaşadıktan sonra rezidansta yaşamanın nasıl olacağını merak ettim ve ben de Antalya Residence Airport’tan ev aldım.” dedi. 

Proje Antalya Havalimanı’na 1,5 Km Mesafede

Antalya Residence Airport, Antalya’nın Aksu Çalkaya mevkisinde inşa ediliyor. Akıllı ev teknolojisinin kullanıldığı proje, estetik mimarisi, sınırsız sosyal faaliyet alanları ve güvenlik donanımıyla çağdaş bir yaşam olanağı ve gerçek bir rezidans rahatlığı sağlıyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan projede, daireler tanıtıma özel olarak 36 ay vade ve sıfır faizle satılıyor.

Yurtdışındaki gurbetçilere konut sektöründeki projeleri tanıtan ve bu projelerin satışını gerçekleştiren Home İnvestor Yatırım Danışmanlığı tarafından satışa sunulan Antalya Residence Airport, Antalya Havalimanı’na 1,5 km mesafede yer alıyor. Projenin Lara’ya uzaklığı 3,5 km, Antalya şehir merkezine uzaklığı ise 20 km. 

Antalya Residence Airport Kaliteli Bir Yaşamın Kapısını Aralıyor

Antalya Residence Airport projesinde çağdaş ihtiyaçlar göz önüne alınarak modern, kullanışlı daireler ve yaşam alanları tasarlandı. Proje, sosyal tesisleriyle birlikte toplam 4000 m2’lik bir alanda inşa ediliyor. 10 katlı 2 bloktan oluşan projede, 1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam 176 daire bulunuyor. 1+1 daireler 88 ve 95 m2; 2+1 daireler ise 122 m2 büyüklüğünde.

İmar yönetmenliklerine, deprem ve yapı mevzuatına uygun olarak projelendirilen Antalya Residence Airport, her alanda kaliteli malzeme tercihiyle dikkat çekiyor. Estetik mimarisiyle göz dolduran projenin peyzajı da çevreye duyarlı olarak tasarlandı. 

Projede, ısı, ses ve su yalıtımları ile konut sahiplerinin rahatı ve huzuru için gerekli olan her şey düşünüldü. Binaların girişleri, binalarda bulunan merpenler ve koridor duvarları granit mermerden yapılacak. 

Binaların tamamı asma tavana sahip olacak ve LED ışık sistemiyle aydınlatılacak. Her blokta panoramik çift hızlı 2 adet asansör bulunacak ve bu asansörler daire içinden kumanda edilebilecek. Binalara ayrıca ısıtma ve soğutma işlemli klima sistemleri takılacak. Her katta merkezi çöp bacası bulunacak.

Akıllı Ev Sistemiyle Hayatınız Çok Kolaylaşacak

Antalya Residence Airport, daire içindeki kalitesiyle de rezidans konforuna sahip bir yaşama davet ediyor. Projede, daire girişleri, mobilya kaplamalı çelik kapı olarak tasarlanırken, kapılar parmak izi tanıma teknolojisine sahip olacak. Dairelerin ıslak zeminleri granit seramikle, iç zeminleri de lamine parkeyle döşenecek. İç doğramalar birinci sınıf mobilya doğrama, dış doğramalar birince sınıf çift camlı Alman patentli PVC doğrama olacak. Daireler iç mimarlar tarafından özenle tasarlanan duvar kâğıdı ve boya birleşimiyle dekore edilecek. 

LED ışık sistemleri ile aydınlatılacak olan dairelerin elektrik tesisatları, akıllı ev sistemlerine uygun olarak tasarlandı. Mutfak dolapları MDF üzeri lamine kaplama olup birinci sınıf aksesuarlarla tamamlanırken, mutfak tezgâhları granit olacak. Mutfaklara birinci sınıf üçlü ankastre seti takılacak, tüm armatörlerde E.C.A. malzeme kullanılacak. Su borularında birinci sınıf plastik mavi boru kullanılacak. Balkonların ıslak zeminleri granit olacak ve balkonların korkulukları, camlı alüminyum malzemeden oluşacak.

Konfor Kadar Güvenlik de Ön Planda

Antalya Residence Airport projesinde, konfor kadar güvenlik de ön planda tutuluyor. Projede, güvenlik görevlilerinin gözetiminde kesintisiz kameralı gözlem ve modern güvenlik sistemleri bulunuyor. Binalara yangın ve hırsız alarmlarının yanı sıra görüntülü ve renkli dia fon sistemleri takılacak. Site ve otopark girişlerinde plaka okuma sistemi bulunurken, olası bir afet anında sığınabilecek sığınak da mevcut.

Antalya Residence Airport, 5 Yıldızlı Otel Konforu Sunuyor

Beş yıldızlı otel konforu sunan projede oturum başladığında, siteye özel çamaşır ve ütü odaları ile jeneratör olacak. Proje aynı zamanda, spor ve sağlık merkezi olma özelliğine de sahip. Projede, konutların yanı sıra, açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı, sauna, fitness center, spa, tenis kortu, basketbol sahası, masa tenisi, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve spor aletleri de bulunuyor. Projede ayrıca, kapalı otopark, toplantı salonu, resepsiyon, kafeteryalar be bekleme salonu yer alıyor.

Cazip Ödeme Koşulları ve Kampanyalar Sizi Bekliyor

2014 yazında teslim edilecek olan Antalya Residence Airport projesinde daire sahibi olmak çok kolay. Home İnvestor Yatırım Danışmanlığı tarafından satışa sunulan projede, cazip kampanyalarla daire sahibi olunabiliyor. Tanıtıma özel olarak gerçekleştirilen ve Temmuz ayı sonuna kadar geçerli olan kampanya kapsamında, yüzde 25 peşinat ödeniyor, kalan miktar ise vade farksız 36 taksite bölünüyor. Daha uzun taksit istenirse banka kredisi de kullanılabiliyor.

1+1’ler, 158 bin lira ilâ 196 bin 500 lira arasında; 2+1 daireler ise 211 bin lira ilâ 237 bin lira arasında değişen fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Kaynak: http://emlakkulisi.com/antalya-rezidans-gorucuye-cikti-36-ay-vade-ile/134119

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.