Kategoriler
Konut Projeleri

Avrupa Konutları Maslak Projesi’nde metrekaresi 5 bin 500 TL’ye!

Avrupa Konutları Maslak projesi kapsamında metrekare birim fiyatları 5 bin 500 TL’den başlıyor. Proje; Ekim’de satışa çıkıyor…
Avrupa Konutları Maslak Projesi'nde metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

AVRUPA KONUTLARI MASLAK’I GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Maslak projesi; 31 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılıyor. 60 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olacak Avrupa Konutlari Maslak’ta stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alacak. Yaklasik 800 konutun yer alacagi projenin Ekim sonunda satışa çıkması planlanıyor.  Projede şimdilik ortalama metrekare birim fiyatlarının 5 bin 500 lira ile 7 bin lira arasında değişeceği belirtildi.

Artaş İnşaat tarafından yapılan Avrupa Konutları Tem, Avrupa Konutları Ispartakule 1-2 ve Avrupa Konutları Atakent 1-2 projelerinin satışları tamamlanmıştı. Şu anda Avrupa Konutları Ispartakule 3, Avrupa Konutları Atakent 3, Avrupa Konakları Florya ve Avrupa Konakları Saklı Bahçe’nin satışları devam ediyor. 

Artaş’ın yeni projesi Avrupa Konutları Maslak’ın da kuzeyinde ve doğusunda Sarıyer ilçesi, batısında yine Şişli ilçesine bağlı olan Ayazağa, güneyinde Huzur mahalleleri yer alıyor. Avrupa Konutları Maslak projesi, Beşiktaş, Büyükdere Caddesi gibi merkezi lokasyonlara da oldukça yakın alanda yükselecek. 

444 38 25

http://www.avrupakonutlari.com/ 

Kaynak: http://emlakkulisi.com/avrupa-konutlari-maslak-projesi-metrekaresi-5-bin-500-tlye/134514

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.